Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy akadályozzam meg hogy állandóan belém habarodjanak?
Az a helyzet hogy egy szokatlanul közvetlen és barátságos lány vagy (mások mondják) és gyakorta előfordul hogy találkozok valakivel és már első összefutás után olyanokat mondd nekem hogy nagyon rendkívüli lány vagyok meg azt hiszem kedvel engem meg hasonlók. Van barátom (8 hónapja mááár) ezért kellemetlen mikor mások közeledését érzem (még az unokatesójáét is wtf)... Nem viselkedem kihívóan egyszerűen nyílt vagyok és akárkivel képes vagyok úgy ellenni mintha ezer éve ismernénk egymást. Mit kéne tennem hogy elkerüljem az ilyen helyzeteket? Nem hiszem hogy a viselkedésemen változtatni tudnék, egy beszélgetést meg csaknem indíthatok úgy hogy először "csak hogy tudd nem akarok tőled semmit".
18/L
Velem is ez van, szépen lassan megtanultam, hogy kell megtartani egy határt, észrevenni mikor kezdenek "máshogy nézni" és akkor valahogy véletlenül belecsempészni a beszélgetésbe, hogy foglalt vagy. (viszonylag könnyen elejtheted a párom is ilyen/olyan/szereti/nem szereti/mindig mondja/csinálja félmondatot, nem bánt meg senkit, de egyértelművé teszi a helyzetet)
és kerüld a fizikai kontaktust, főleg az első találkozásnál.
Micsoda problémák...
Ne áll szóba fiúkkal, ne nézz rájuk, ne mosolyogj rájuk.
Na akkor nem habarodnak beléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!