Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy akadályozzam meg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy akadályozzam meg hogy állandóan belém habarodjanak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy egy szokatlanul közvetlen és barátságos lány vagy (mások mondják) és gyakorta előfordul hogy találkozok valakivel és már első összefutás után olyanokat mondd nekem hogy nagyon rendkívüli lány vagyok meg azt hiszem kedvel engem meg hasonlók. Van barátom (8 hónapja mááár) ezért kellemetlen mikor mások közeledését érzem (még az unokatesójáét is wtf)... Nem viselkedem kihívóan egyszerűen nyílt vagyok és akárkivel képes vagyok úgy ellenni mintha ezer éve ismernénk egymást. Mit kéne tennem hogy elkerüljem az ilyen helyzeteket? Nem hiszem hogy a viselkedésemen változtatni tudnék, egy beszélgetést meg csaknem indíthatok úgy hogy először "csak hogy tudd nem akarok tőled semmit".

18/L

2013. márc. 4. 00:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Wekkamszeksz, mostazonnal? ;D
2013. márc. 4. 01:00
 12/20 A kérdező kommentje:
csakis arra vágyom. Na inkább bubukálj te is mint én. :D ó éjszakát!
2013. márc. 4. 01:02
 13/20 ivilicious ***** válasza:
nekem is mindig így volt, és pasi haverjaim voltak,mind belém szeretett,aztán én voltam a ribanc,mert nem kellettek...majd megtanítod irányítani 19/L
2013. márc. 4. 10:03
 14/20 ivilicious ***** válasza:
am a ganészórós dumád made my day :D:D:D:D
2013. márc. 4. 10:07
 15/20 anonim ***** válasza:
Rúgd tökön őket!
2013. márc. 4. 10:33
 16/20 anonim ***** válasza:

Velem is ez van, szépen lassan megtanultam, hogy kell megtartani egy határt, észrevenni mikor kezdenek "máshogy nézni" és akkor valahogy véletlenül belecsempészni a beszélgetésbe, hogy foglalt vagy. (viszonylag könnyen elejtheted a párom is ilyen/olyan/szereti/nem szereti/mindig mondja/csinálja félmondatot, nem bánt meg senkit, de egyértelművé teszi a helyzetet)

és kerüld a fizikai kontaktust, főleg az első találkozásnál.

2013. márc. 4. 14:26
 17/20 anonim ***** válasza:

Micsoda problémák...

Ne áll szóba fiúkkal, ne nézz rájuk, ne mosolyogj rájuk.

Na akkor nem habarodnak beléd.

2013. márc. 4. 14:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy amire észreveszi egy srác, hogy te mindenkivel ilyen vagy, már rég késő és addigra beléd szeret, jártam már így :) Lassan fél éve kínzom magam, bár már egyre kevesebbet gondolok rá, de akarom a csajt, csak nem tudom később hogy tudnám ezt a nyíltságot egy komoly párkapcsolatban tolerálni, (remélem tudnám, persze ez tőle is függ) mert itt üt vissza majd a dolog nálad is. Amúgy tényleg baromira könnyen félrevezet az ilyen viselkedés, főleg azok körében, akik nem ismertek ilyen lányokat előtte. Sokak szívét fogod még összetörni már most látom :) 26 F
2013. márc. 16. 23:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Ja, és még valami, ezzel azt is könnyen el lehet érni, hogyha rájön a srác, akinek tetszel, hogy te mindenkivel ilyen vagy, akkor majd nem fog merni kezdeményezni tovább, mert rájön, hogy valószínű végig félreértett téged. És ha ő is tetszik neked, akkor lehet majd neked kell lépni.
2013. márc. 16. 23:22
 20/20 A kérdező kommentje:
Ezzel nem szokott probléma lenni mert az általános viselkedésem és a tetszel nekem viselkedésem egyértelműen elkülöníthető. Csak van aki már a tetszel nekem viselkedést látják bele az általánosba. Érted :D
2013. márc. 16. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!