Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy az emberek nagy része ezen a retkes F@cebook oldalon éli a szerelmi, vagy bármilyen más jellegű szociális életét?
a net miatt nem megy semmi, nem csak a fb miatt
nem igen vagyok fent, mert nem érdekel ki mit csinál N
"Olyanokkal találkozhatsz virtuálisan akikkel talán élőben soha."
Pl.?
Szerintem sokan félreértelmezik, hogy mire is való a faceboook.
Kapcsolatápolásra. Felesleges többszáz ismerőst felvenni, ha amit kipostolsz, valójában csak néhány embernek szól. Persze, lehet szűrni, hogy kivel osztod meg a tartalmakat, de sokan magasról tesznek rá, hogy kiszűrjék, aztán boldog-boldogtalan olvassa a sok megosztott faxságot. A vicces csak az, ha tök idegen emberek is végignézhetik pl. az illető idővonalát. Szerintem ez egy kicsit szánalmas. Mondjuk az is lehet, hogy sokan nem ismerik megfelelően a beállításokat, bár akkor felmerül a kérdés, hogy minek használják a facebookot? Lehet néhány ember meglepődne, ha tudná, hogy vadidegen emberek is látják az összes bejegyzését a kis életéből. :-D
Nekem amúgy személy szerint az idézetekkel van tele a tököm. :-) Amikor ismerős egy nap kipostol ötöt... szerintem anyád? :-D
Én sem értem minek ez a felháborodás.
A normális emberek a pozitív oldalát használják a dolognak...mert abból is van sok. Akit meg ennyire zavarnak az idiótaságokat posztolgatók az ne mennyen fel,vagy tilsta az összeset,marha egyszerű.
Én pl itt ismerkedtem meg a párommal úgyhogy nagyon is örülök h van facebook. A társasági élet az meg marhára nem függ össze ezzel. Akinek eddig sem volt most sem lesz,akinek pedig volt ezután is lesz.
26/N
Ritkán olvasgatom mások posztjait, de néha elkerülhetetlenül is elkapok egyet-egyet. Természetesen ilyenkor fel is húzom magam, főleg mikor jópofizgat és nyal az emberkénk, miközben tudom milyen valójában. De ez maximum 1-2 percig tart.
Ami nálam vicces amúgy, hogy régen volt ez a mutass többet rész, még az előző kinézetű oldalnál, és ha nekem azt megnyomták júniusban, kijöttek a tavaly akkori születésnapi köszöntések. Ez a hasonló gyakori posztolás továbbra is megmaradt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!