Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy az emberek nagy része ezen a retkes F@cebook oldalon éli a szerelmi, vagy bármilyen más jellegű szociális életét?

Figyelt kérdés
Visszaállhat-e valamikor a személyes párkapcsolati, baráti, vagy egyéb jellegű beszélgetés vonzereje, állapota?
2013. márc. 3. 23:21
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

a net miatt nem megy semmi, nem csak a fb miatt

nem igen vagyok fent, mert nem érdekel ki mit csinál N

2013. márc. 3. 23:37
 22/31 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt,nem is lesz fb profilom.Nem kell mindenkinek megtalálnia.
2013. márc. 3. 23:39
 23/31 anonim ***** válasza:
nekem a Facebook a nyugalom szigete, mert nincs egy ismerosom sem
2013. márc. 3. 23:39
 24/31 anonim ***** válasza:
Aki a rossz oldalát nézi magára vessen,a kérdezövel együtt.A fb.alapból egy jó elgondolás mert összeköt embereket.Olyanokkal találkozhatsz virtuálisan akikkel talán élőben soha.Az agyament dolgokat meg ignorálni kell ugyanúgy ahogy itt a hasonló kérdezőket és hozzászólókat,trollokat,offolókat stb.Nem értem a felháborodást ,akinek nem tetszik az úgysem ücsörög ott.Az hogy ott egyáltalán valaki is szerelmi életet élne erösen megkérdöjelezem.Nagyon sok embernek pedig sikerélmény is mert a közzétett fotók írások stb.sokszor találnak pozitív visszhangra a használók,megosztók körében.Az fb.nem befolyásolja a személyes kapcsolatokat,vagy beszélgetéseket és nem is helyettesíti.Akinél pedig igen,az amúgy sem lehet valami kommunikativ az életben.
2013. márc. 3. 23:45
 25/31 anonim ***** válasza:

"Olyanokkal találkozhatsz virtuálisan akikkel talán élőben soha."

Pl.?

2013. márc. 3. 23:47
 26/31 anonim ***** válasza:

Szerintem sokan félreértelmezik, hogy mire is való a faceboook.

Kapcsolatápolásra. Felesleges többszáz ismerőst felvenni, ha amit kipostolsz, valójában csak néhány embernek szól. Persze, lehet szűrni, hogy kivel osztod meg a tartalmakat, de sokan magasról tesznek rá, hogy kiszűrjék, aztán boldog-boldogtalan olvassa a sok megosztott faxságot. A vicces csak az, ha tök idegen emberek is végignézhetik pl. az illető idővonalát. Szerintem ez egy kicsit szánalmas. Mondjuk az is lehet, hogy sokan nem ismerik megfelelően a beállításokat, bár akkor felmerül a kérdés, hogy minek használják a facebookot? Lehet néhány ember meglepődne, ha tudná, hogy vadidegen emberek is látják az összes bejegyzését a kis életéből. :-D

Nekem amúgy személy szerint az idézetekkel van tele a tököm. :-) Amikor ismerős egy nap kipostol ötöt... szerintem anyád? :-D

2013. márc. 3. 23:50
 27/31 anonim ***** válasza:
Engem ez nem érint,én nem ott élem az életemet,nem szoktam ott ismerkedni meg semmi.Igazából fent sem vagyok csak van egy álprofilom amit csak azok ismernek akikre tartozik.Erre az iskolám miatt van szükség,de másra nem használom,az meg végképp nem hiányzik,hogy boldog boldogtalan ott jelölgessen be engem.
2013. márc. 3. 23:53
 28/31 anonim ***** válasza:

Én sem értem minek ez a felháborodás.

A normális emberek a pozitív oldalát használják a dolognak...mert abból is van sok. Akit meg ennyire zavarnak az idiótaságokat posztolgatók az ne mennyen fel,vagy tilsta az összeset,marha egyszerű.

Én pl itt ismerkedtem meg a párommal úgyhogy nagyon is örülök h van facebook. A társasági élet az meg marhára nem függ össze ezzel. Akinek eddig sem volt most sem lesz,akinek pedig volt ezután is lesz.

26/N

2013. márc. 4. 00:11
 29/31 anonim ***** válasza:

Ritkán olvasgatom mások posztjait, de néha elkerülhetetlenül is elkapok egyet-egyet. Természetesen ilyenkor fel is húzom magam, főleg mikor jópofizgat és nyal az emberkénk, miközben tudom milyen valójában. De ez maximum 1-2 percig tart.

Ami nálam vicces amúgy, hogy régen volt ez a mutass többet rész, még az előző kinézetű oldalnál, és ha nekem azt megnyomták júniusban, kijöttek a tavaly akkori születésnapi köszöntések. Ez a hasonló gyakori posztolás továbbra is megmaradt. :D

2013. márc. 4. 03:38
 30/31 anonim ***** válasza:
Pontosabban ha az Older posts-ot nyomták meg.
2013. márc. 4. 03:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!