Van olyan ösztöndíj/"segély", vagy bármilyen anyagi támogatás, amit minden egyetemista megkap szociális helyzettől és tanulmányoktól függetlenül?
Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 17:31
1/13 anonim válasza:
Magyarul kapsz-e fizetest azert, mert egyetemre jarsz? :D Hat persze!
2/13 anonim válasza:
Van, de az nagyban függ az illető intézettől, hogy mennyire bőkezüek, úgy 3 ezer és 15 ezer kzöt.
3/13 anonim válasza:
Hallgatói önkormányzattól lehet érdeklődni. Rajtavannak a Neten.
4/13 A kérdező kommentje:
Az első erősen félreértelmezte a kérdésem. Nem hülye vagyok, csak csóró.
2013. jan. 6. 17:40
5/13 anonim válasza:
Ahol én lakom, az önkormányzattól igényelni lehet évente egyszer 10000 Ft-ot, ezzel támogatják az egyetemistákat. Nem sok, de jobb, mint a semmi. Érdeklődj, hogy nálatok van -e ilyenre lehetőség.
6/13 anonim válasza:
Nincsen ilyen (az ELTE-n legalábbis). Egyszeres és rendszeres szociális támogatást csak rászorulók kapnak - itt nagycsaládosnak / félárvának stb. kell lenned, és 14 - 28 ezer forint között változik az összege. A tanulmányi ösztöndíj független a szociális háttértől, de azt csak a jobb tanulók kapnak.
Az előzőeknek igazuk van, az önkormányzatnál kell érdeklődni, egy barátom is kap támogatást azon keresztül.
7/13 anonim válasza:
"Nem hülye vagyok, csak csóró."
Akkor te is egy vagy a 9 millió 900 ezerből.
8/13 A kérdező kommentje:
köszi a ténymegállapítást.
2013. jan. 6. 20:55
9/13 anonim válasza:
ilyen nincs sehol! persze ha valóban rossz az anyagi helyzeted, akkor pályázhatsz szoctámra, de ami alanyi jogon járna, mert egyetemista vagy, olyan nem létezik. miért is lenne?
10/13 A kérdező kommentje:
nem rossz a szociális helyzetem papíron. persze, nincs egy fillérem sem, de minden lábam megvan, a szüleimmel élek és cigány sem vagyok.
2013. jan. 6. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!