Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van olyan ösztöndíj/"segély",...

Van olyan ösztöndíj/"segély", vagy bármilyen anyagi támogatás, amit minden egyetemista megkap szociális helyzettől és tanulmányoktól függetlenül?

Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 17:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nme rossz ötlet. A cigányság. Egy családanya ismerősöm pl. évekkel ezelőtt elhatározta, hogy cigány lesz, szerezett egy alapfokú beásat, aztán beíratkozott soron kívül az egyetemre, képviselő választáson idult és az EU központba szokott utazgatni, stb stb

És: soha nem voltak össztöndíj gondjai.

2013. jan. 7. 01:36
 12/13 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtató, már morfondíroztam rajta én is, de azt hiszem, nem lennének büszkék rám az őseim, így inkább megpróbálok tisztességes úton bekerülni.
2013. jan. 7. 09:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Azt kihagytam, hogy az előző családanya gyakorlatilag az egyetem elvégzése után is félanalfabéta maradt. Csak betűzve tudott olvasni.

Persze az egyetemen meg a tanárok tudták, hogy képviselő, mert akkor már az volt. Amúgy meg nem is vol nagyon roma.

2013. jan. 8. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!