Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy az emberek nagy része ezen a retkes F@cebook oldalon éli a szerelmi, vagy bármilyen más jellegű szociális életét?

Figyelt kérdés
Visszaállhat-e valamikor a személyes párkapcsolati, baráti, vagy egyéb jellegű beszélgetés vonzereje, állapota?
2013. márc. 3. 23:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Jó kérdés.én anno fent voltam fb-n,de már töröltem magam,engem meg sokan ezért ítélnek el.15/L
2013. márc. 3. 23:30
 12/31 fospuska ***** válasza:
#5 nem irigyellek,nehéz lehet így és talán még nehezebb lesz párt találni. az szóba se jöhet,hogy kicsit lazíts...?
2013. márc. 3. 23:30
 13/31 anonim ***** válasza:
Szerintem sem a technika a hibás, csak kiemeli jobban aki fura módon viselkedik, aki normális az keveset posztol, de az értelmes. Nekem új lehetőség, ha nem lenne net még mindig egy nagy 0 lenne a szerelmi életem ennyi idős létemre.
2013. márc. 3. 23:32
 14/31 anonim ***** válasza:
Nem vagyok fenn azon, többen már az itteni ismerkedésnek is véget vetettek emiatt. Azt hitték, nem is létezem.
 15/31 anonim ***** válasza:

Igazad van kérdező!:)

A mai világ az most erre kattant rá és ez a divat.

Egyszer talán majd vége lesz,reméljük.:/

16/31 anonim ***** válasza:
A technika csak annyiban rossz, hogy gyorsabban terjed a hülyeség....
 17/31 anonim ***** válasza:
Elmentem már egyedül egy szórakozóhelyre, de kb mindenki elvolt a csoportjával és leszartak. :D Narancslevet kértem, de annyiért a plázában facsart narancslevet adnak... :D
2013. márc. 3. 23:33
 18/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyok vagytok! Örülök, hogy ennyi egyetértő ember van itt...
2013. márc. 3. 23:34
 19/31 anonim ***** válasza:
Önálló gondolataim nagyon is vannak, csak éppen nuku társasági élet. Nem értem hogyan kapcsolódik a 2 egymáshoz. Egy társasági ember is lehet birkatermészet.
2013. márc. 3. 23:35
 20/31 anonim ***** válasza:

A faszbuk-függők idi.ták! Nekem is van (de minek is) aztán nagyon bele sem lépek. Csak a szánalmasak "élik ott az életüket", meg baromkodnak!

Lehet egyetérteni, nem egyetérteni de ez van.

Még ha valaki távolis ismerősével "kapcsozik" az érthető, talán arra való ez az egész.

2013. márc. 3. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!