Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki, hogy 4 éve nincs barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, hogy 4 éve nincs barátnőm 21 évesen?

Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 11:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%

ez halálos vétek...

persze hogy nem az, te tyerenytyétlen :)

2009. szept. 12. 11:31
 2/23 anonim ***** válasza:
96%

minek kell mindig izgulni ezekért???-.-

nem hát belefogsz halni annyira ciki!!!

hülye-.-

2009. szept. 12. 11:34
 3/23 A kérdező kommentje:

Ha egy lány megkérdezi, hogy mióta nincs és Én azt mondom, hogy 4 éve, akkor mégis mire gondolna szerintetek?

Arra szerintem, hogy Úristen ezzel a sráccal valami nagyon nincs rendben, hogy 4 év alatt senkinek nem kellett!!!!

2009. szept. 12. 11:38
 4/23 anonim ***** válasza:
95%

Én soha nem gondolnék ilyet.

Ha valakinek ez ciki, hogy neked X idő óta nem volt senki az életedben, az olyan ember.

Nem lehet csak úgy megtalálni azt, akivel együtt tudnál lenni, és aki viszonozza is az érzelmeid.

2009. szept. 12. 11:40
 5/23 anonim ***** válasza:
93%

És én mit szóljak.Ha egy lány megkérdezi,h mióta nincs barátnőd,mondjam azt,h 17 éve?XD

Nem,csak annyit mondok,h már régóta,de nem szeretnék róla beszélni és kész.Nem fog faggatni.

2009. szept. 12. 12:03
 6/23 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem az cinkesebb ha egy 23 éves csajnak nincs 2 éve. Nem tévedtem, kiderült h szociopata a lölköm, egy csajnál hamarabb kezd el gyanakodni a másik.
2009. szept. 12. 12:52
 7/23 anonim ***** válasza:
63%

Hatalmas vétség. Azonnal menj el remetének, minden nap egyél sok zöldséget, öltözködj rétegesen, és minden teliholdkor áldozz fel egy szüzet az erdei manóknak. Akkor isten megbocsát, és békében halhatsz meg.

De azért ekkora hülye kérdést. Persze, hogy nem ciki.

2009. szept. 12. 16:14
 8/23 anonim ***** válasza:
20%
dugni azert dugtal,remelem.Mert ugy nem ciki....
2009. szept. 12. 17:58
 9/23 anonim válasza:
90%

azért érzed cikinek, mert a köreidben mindenki másnak van valakije? ha igen, akkor merj különbözni!

vagy azért érzed cikinek, mert már nagyon szeretnél barátnőt? ha igen, akkor ismerkedj!! másként nem megy...

2009. szept. 12. 18:01
 10/23 anonim ***** válasza:
90%
miért lenne ciki én nem tartom annak 23 éves vagyok és még soha nem volt csajom nekem nem is kell egyenlőre más dolgokkal vagyok elfoglalva mint hogy barátnőm legyen szabad vagyok és nekem ez igy jó élvezem az életet szerintem tedd te is azt nagyon jó dolog megjegyezném nem vagyok meleg .
2009. szept. 12. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!