Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érzitek magatokat a párotok előtt mesztelenül?
Figyelt kérdés
és amikor ti látjátok őt? mondjuk amikor fürdik, vagy sex közben. nem érzitek magatokat zavarban vagy feszélyezve?2013. márc. 3. 18:51
2/9 anonim válasza:
Amikor én vagyok elötte akkor lobálom neki h nézd ez a tiés amikor meg én látom akkor letámadom:P Miért lennék feszélyezve???
3/9 anonim válasza:
nem lehet túl komoly és mély a kapcsolat ha zavarban vagy/feszélyez ha pucéran vagy előtte
4/9 anonim válasza:
Kapcsolat elején még természetes hogyha egy kicsit az ember stresszel, de én elég hamar el tudtam engedni magam ezen a téren. Teljesen természetesen mozgunk egymás előtt pucéran. Ha már régóta együtt vagytok, és még mindig parázol, akkor komoly önértékelési problémáid lehetnek. Elvégre ha nem tetszenél neki, nem lenne veled, szóval csak lazán :) nincs mitől parázni.
5/9 anonim válasza:
Ha fiatal vagy, netán első alkalommal vagy párod előtt meztelenül és nincs teljesen rendben az önértékelésed akkor előfordulhat hogy feszélyez a helyzet. Vagy ha még nem alakult ki teljesen köztetek a bizalmi háló, de ez idővel elmúlik.
Szóval köszi, én remekül érzem magam :D
6/9 anonim válasza:
Remekül érzem meztelenül magam a párom mellett. UGYANIS NEM MESZ NÉLKÜL, hanem 'mez' nélkül. MEZ-TE-LE-NÜL.
8/9 anonim válasza:
Sosem feszélyez, hisz azzal vagyok, akit nagyon szeretek, s úgy szeret/fogad el amilyen vagyok.
Ez annyit tesz, h nem szabályozzuk egymást, nem akarjuk megváltoztatni sem.
(N)
#1 mint, ahogy meg is írta♥.
9/9 anonim válasza:
Imádok meztelenül mászkálni előtte, meglát és onnan nincs visszaút, még ha a kedvenc sorozata is megy a tv-ben, pedig már 5 éve élünk együtt... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!