Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről tudtátok, hogy készek vagytok elkötelezni magatokat és a megfelelő személlyel vagytok?
Figyelt kérdés
az elköteleződés alatt összeköltözést értek2013. jan. 28. 09:11
1/5 anonim válasza:
Már együtt vagyunk annyi ideje, hogy tudjam, nekünk működik együtt. Az összeköltözéshez az kell, hogy mindketten akarjuk, és ne legyen ez senki számára kényszer. A jövőt közel azonosan képzeljük el.
2/5 anonim válasza:
Számunkra az magától jött. Fél éve voltunk együtt mikor egyre többet volt nálam, lassan már nálam is lakott azt leszámítva, hogy a cuccai nem voltak itt. Persze ennek nagyon örültem, hiszen magától jött mindig és nem a kérésemre. Annyira meg akartam kérni, hogy költözzön ide, de féltem, hogy neki ez túl gyors lenne(hiába lakott szinte itt), vagy megijedne, pedig addigra már 1 éve voltunk együtt. Aztán ő kérdezte meg, hogy mi lenne ha összeköltöznénk. :) Azóta is szerencsére minden rendben megy, bár ez nem is volt annyira meglepő, hiszen lényegében már előtte is együtt laktunk.
3/5 A kérdező kommentje:
Mindketten akarjuk és nem kényszer senkinek, másfél éve vagyunk együtt, de a működik része kérdéses, mert egy ideje nagyon sokat veszekszünk, nem tudom ez megváltozik az összeköltözéssel vagy rosszabb lesz.Két nagyfejű ember nehezen fér meg egymás mellett, de másképp talán unalmasabb lenne...
2013. jan. 28. 09:28
4/5 anonim válasza:
Egyszer mindenképpen ki kell próbálni, és inkább előbb mint utóbb. Már csak azért is, mert ha ilyen kétségeid vannak, akkor szeretnél még esetlegesen "elvesztegetni" 1-2 évet, mert most még így a biztosabb és tuti nem marjátok szét egymást?!
Ha nem kényszer és szeretnétek összeköltözni, akkor tegyétek. Aztán egy idő után majd kiderül, hogy működik e.
5/5 anonim válasza:
Erről két örökérvényű okosság jut eszembe: "A puding próbája az evés", "Lakva ismerszik meg az ember".
Szerintem, ha már külön problémát okoz a nagyfejűség, akkor összeköltözve ez hatványozódik. Ha amiatt menne a veszekedés, hogy túl keveset vagytok együtt arra megoldás lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!