Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS hogyan lehet TÚLÉLNI egy szakítást?
Érzelmileg nagyon labilis személyiség vagyok és úgy érzem soha nem fogom feldolgozni telnek a hónapok és egyre rosszabb
Barátok,barátnőkkel csak pillanatnyilag érzem jól magam :(
Minden reggelem egy rémálom és kb úgy élem a mindennapjaimat mint egy robot
mit tegyek? nem bírom nélküle :'(
20L
19 éves voltam mikor életem szerleme a lány akit imádtam otthagyot csak azért mert ő elment főiskolára én meg melozni mentem hogy fizessem a tandijjamat és ne rokkanjon bele a családom a diákhitelbe.
Ő elment fösulira, összespanolt pár "főiskolás arccal" és én "csak2 egyszerü munkásemberként alacsonyabbrendübb lettem nála és ezt még pár honapig éreztette uána meg eldobott mint a használt kotont... én is ki voltam akadva, de itt vagyok élek és k*rvára nem a multon rágodok hanem előre nézek és megyek tovább... Ilyen az élet... majd jönn más, jobb, kedvesebb, szerethetőbb :)
Talán éppen Te ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!