Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SOS hogyan lehet TÚLÉLNI egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS hogyan lehet TÚLÉLNI egy szakítást?

Figyelt kérdés

Érzelmileg nagyon labilis személyiség vagyok és úgy érzem soha nem fogom feldolgozni telnek a hónapok és egyre rosszabb

Barátok,barátnőkkel csak pillanatnyilag érzem jól magam :(

Minden reggelem egy rémálom és kb úgy élem a mindennapjaimat mint egy robot

mit tegyek? nem bírom nélküle :'(

20L

2013. márc. 3. 16:57
1 2
 11/15 fospuska ***** válasza:
én 23 voltam,mikor "életem szerelme" lekoccolt. 3-4 hónapig azt se tudtam,hol vagyok,csak bolyongtam. azóta eltelt pár év és mint a mellékelt ábra mutatja,túléltem. irgalmatlan szar,senkinek nem kívánom,de nem a világ vége. illetve inkább egy másik kezdete.:)
2013. márc. 3. 17:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom a nőket mért viseli meg ennyire egy szakítás. Én eddig minden nőn túltettem magam 1-2 hét alatt. Az élet megy tovább, senki miatt nem fogok depresszióba esni.
2013. márc. 3. 17:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

19 éves voltam mikor életem szerleme a lány akit imádtam otthagyot csak azért mert ő elment főiskolára én meg melozni mentem hogy fizessem a tandijjamat és ne rokkanjon bele a családom a diákhitelbe.

Ő elment fösulira, összespanolt pár "főiskolás arccal" és én "csak2 egyszerü munkásemberként alacsonyabbrendübb lettem nála és ezt még pár honapig éreztette uána meg eldobott mint a használt kotont... én is ki voltam akadva, de itt vagyok élek és k*rvára nem a multon rágodok hanem előre nézek és megyek tovább... Ilyen az élet... majd jönn más, jobb, kedvesebb, szerethetőbb :)

Talán éppen Te ;)

2013. márc. 3. 17:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Nézz filmeket, hallgass zenét, ismerkedj srácokkal! Pl nekem is írhatsz privátot! :)
2013. márc. 3. 20:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Kisebb gondod is nagyobb legyenm, mint 20 évesen az összeköltözést tervezni
2013. márc. 3. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!