Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak nem vagyok elég jó és ezt folyton érezteti is velem. Mit tegyek, hogy megfeleljek neki?
Két hónapja vagyunk együtt... Előttem két barátnője volt, akiket sokszor felhoz, de úgy hogy ezzel azt érezteti, hogy én kevesebb vagyok náluk... vagyis ezt érzem. Múltkor az volt, hogy szóba került az előző csaja, és hogy ő milyen jó nő volt, nagy mellek, független, okos, gazdag szülők ilyen-olyan tulajdonságokkal stb. Ez épp csetes beszélgetés közben volt, lehet, hogy emiatt nem tűnt fel neki, hogy ez micsoda szarul esett nekem. beszóltam pár dolgot, hogy gratulálok neki, hogy elnyerte a legklasszabb csaj címet.
úgy érzem jogosan vagyok frusztrált emiatt... engem sosem dicsért, sosem mondott rám semmilyen jelzőt sem, ami pozitív értelmű, sosem mondta pl. ha épp egy csinosan felöltöztem neki, hogy de csini vagy. semmit. a volt csajait meg állandóan magasztalja.
szóval úgy érzem, azért van velem, mert épp nincs jobb, ha nincs ló, megteszi a szamár is effektus. Szerintetek tényleg ez lehet? hogy ha talál jobbat azonnal lepattint?
az én szüleim nem gazdagok, átlagosan élünk. a melleim nekem is nagyok, de úgy tűnik neki nem eléggé. nem vagyok buta, de előtte én nem csillogtatom a tudásom, mert amihez én értek ahhoz ő sík, és amihez ő ért, abban meg én nem vagyok jártas, és épp ezért szerintem ő nem tart okosnak.
és hogy külsőre az előző csajaihoz képest... képekről átlagosnak tűnnek.
szóval az a kérdésem, hogy mit tegyek szerintetek? hogyan tudnék neki jobb lenni? hogy lássa, hogy megéri velem lenni? :( az a baj, szeretem, tudom, hogy ez nem normális, és olyat kéne keresnem aki értékeli azt, amit ő nem tud, de akkor is szeretem... nagyképű köcsög, de akkor is...
mit kellene felmutatnom még? vagy sose leszek elég jó?
és hopp vége lett :(
magyarázat nélkül lelépett egyik napról a másikra úgyhogy előző nap még taliztunk és minden jónak tűnt.
igazatok volt, tönkre tett lelkileg!!!
:(
csodát...
nem tudom már magam sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!