Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátomnak nem vagyok elég jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátomnak nem vagyok elég jó és ezt folyton érezteti is velem. Mit tegyek, hogy megfeleljek neki?

Figyelt kérdés

Két hónapja vagyunk együtt... Előttem két barátnője volt, akiket sokszor felhoz, de úgy hogy ezzel azt érezteti, hogy én kevesebb vagyok náluk... vagyis ezt érzem. Múltkor az volt, hogy szóba került az előző csaja, és hogy ő milyen jó nő volt, nagy mellek, független, okos, gazdag szülők ilyen-olyan tulajdonságokkal stb. Ez épp csetes beszélgetés közben volt, lehet, hogy emiatt nem tűnt fel neki, hogy ez micsoda szarul esett nekem. beszóltam pár dolgot, hogy gratulálok neki, hogy elnyerte a legklasszabb csaj címet.

úgy érzem jogosan vagyok frusztrált emiatt... engem sosem dicsért, sosem mondott rám semmilyen jelzőt sem, ami pozitív értelmű, sosem mondta pl. ha épp egy csinosan felöltöztem neki, hogy de csini vagy. semmit. a volt csajait meg állandóan magasztalja.

szóval úgy érzem, azért van velem, mert épp nincs jobb, ha nincs ló, megteszi a szamár is effektus. Szerintetek tényleg ez lehet? hogy ha talál jobbat azonnal lepattint?

az én szüleim nem gazdagok, átlagosan élünk. a melleim nekem is nagyok, de úgy tűnik neki nem eléggé. nem vagyok buta, de előtte én nem csillogtatom a tudásom, mert amihez én értek ahhoz ő sík, és amihez ő ért, abban meg én nem vagyok jártas, és épp ezért szerintem ő nem tart okosnak.

és hogy külsőre az előző csajaihoz képest... képekről átlagosnak tűnnek.

szóval az a kérdésem, hogy mit tegyek szerintetek? hogyan tudnék neki jobb lenni? hogy lássa, hogy megéri velem lenni? :( az a baj, szeretem, tudom, hogy ez nem normális, és olyat kéne keresnem aki értékeli azt, amit ő nem tud, de akkor is szeretem... nagyképű köcsög, de akkor is...

mit kellene felmutatnom még? vagy sose leszek elég jó?

2013. márc. 3. 11:46
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
12:20 !! ezt pont olyan mint a mi esetünk :(:(:(
2013. márc. 3. 12:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy gondolod , de ilyen helyzetet normálisra fordítani nem hiszem ,hogy lehet . Velem addig csinálta az illető míg tudta , ezalatt halgattam a sok sz*rt és tiporta az önbecsülésem . Nagyon lefárasztott hogy nem vagyok elég jó és semmi sem elég jó rajtam , nagyon sokat sírtam , én is szerettem , de az is elmúlik ,mert annyit gyötör hogy már látni sem akarod . Aztán már csak a mentális ragszkodás marad aztán az is alábbhagy . Mikor jön valéaki más és látni fogod meg érezni ,hogy igenis elég jó vagy , akkor fog csak igazán világossá válni mennyire sz*vattak eddig . Mert akinek fontos vagy és szetet nem fog így viselkedni veled .
2013. márc. 3. 13:25
 13/23 anonim ***** válasza:

A 12:20-as vagyok meg a 13:25-ös .

Én ez a pasi mellett jól éreztem magam mert kisportolt menő csávó , vicces meg stb . De aztán kinyílik az ember szeme és meglátja ,hogy az illető bizonytalan frusztrál személység , aki azzal próbálja javítani a saját lelki állapotán ,hogy másokat gyötör meg kinevet , kigúnyol . Még azt a lányt is aki beleszeretett . Velem ez történt , én millió kifogást találtam a viselkedésére meg vártam ,hogy majd elmúlik ez és nem "fél majd " beismerni mennyire fontos vagyok neki meg hogy mégiscsak szeret . De az én tanulságom az ,hogy nem érdemes , nekem jött valaki aki erőt adott ,mert megláttam ,hogy igenis lehetek én elég jó , de ennek a férfinak soha . Én is állandóan attól tartottam ,hogy mikor talál olyat aki elég jó neki engem majd eldob .

2013. márc. 3. 13:37
 14/23 A kérdező kommentje:

És végül mi lett? Te szakítottál vele végül?

Megpróbáljak vele beszélni? Tisztázni a dolgokat, hogy mégis mit akar tőlem vagy mit érez? Vagy még várjak picit ezzel?

Annyira nagyon nem akarom őt elveszíteni :(

2013. márc. 3. 13:54
 15/23 anonim ***** válasza:
Hagyd ott az anyjába
2013. márc. 3. 14:08
 16/23 anonim ***** válasza:
Nekem mindenki mondogatta ,hogy hagyjam a franca ,de én csak kitartottam . Amúgy én nem is voltam a barátnője vagy a csaj csak a haverja . Engem még egy időre sem volt képes elfogadni csajának ,mintha valami selejt lennék és nekem ez is nagyon fájt meg az is mikor lefeküdtem vele és nem volt bene érzelem a részéről én meg csak mégjobban beleestem . Szóval kezdem már nagyon belefáradni , elhanyagoltam magam meg állandóan csak bőgtem , látni sem akartam . Még mindíg beszélünk ,mert összefutunk vagy pl bejön a munkahelyemre , de csak hogy panaszkodjon , szúrkálódjon meg hogy én halgassam ,hogy az exe nem hagyja békén . Szóval kiábrándító . Most úgy vagyok vele ,hogy törekedni akarok,hogy jól nézzek ki de ,ha akarja akkor sem kap már meg . Gyötörjön mást . A másik férfival nem ugrok bele egy kapcsolatba , de az hogy ez a másik odavan értem nagyonsok erőt adott és már nem érint úgy hogy mit mond az első pasi a macsó ,mert tudom hogy csak a saját szerencsétlenségét , frusztráltságát akarja rajtam kiélni , gyógyítani . Szóval még nem ért véget , de lassan lassan kihal belőllem minden iránta , csak idő kell hozzá ,meg hogy felismerj dolgokat .
2013. márc. 3. 14:11
 17/23 anonim ***** válasza:
Ne pazarolj rá több időt! Hagyd ott a francba még mielött tovább rombolja az önbizalmadat.Ha késöbb szakitasz vele addig lehet hogy úgy gallyra tesz lelkileg hogy az kihatással lesz egy új kapcsolat kezdésére.
2013. márc. 3. 15:29
 18/23 anonim ***** válasza:

amíg nincs ló jó a szamár is, én nem lennék szamár

F19

2013. márc. 3. 16:56
 19/23 A kérdező kommentje:

én sem akarok szamár lenni, de akkor az már nem is lehetséges, hogy mégis vannak érzései irántam és valójában jó nőnek gondol, csak nem akarja hangoztatni ezt?

vagy... ha TÉnYLEG azt gondolja, hogy nem ütöm meg az előző csajai szintjét, akkor tehetek bármit, akkor se fog megváltozni a véleménye?!

2013. márc. 5. 11:31
 20/23 anonim ***** válasza:

Ha így viselkedik veled, akkor egyértelmű, hogy nem szeret, nincs ezen mit ragozni.

Azért van veled, mert jól nézel ki, meg tud veled jelenni, de kevesebbre tartod magad, emiatt eltűröd az ilyesfajta megaláztatást és még te akarsz neki bizonyítani.

Majd akkor fogod észrevenni, hogy mennyire kicseszett veled, miután szakítottatok. Értem ezt úgy, hogy még kevesebbre fogod értékelni magad, alig lesz önbizalmad és nehezenen vagy egyáltalán nem fogsz hinni annak a fiúnak, akiben bízhatnál.

Én azt mondom, hogy minél hamarabb lépj ki, mert ezt nem lehet párkapcsolatnak mondani.

2013. márc. 6. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!