Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó döntés visszamenni az exhez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 hónapja szakított velem a barátom. Azonban mivel úgy gondoltam mindenki megérdemel 1 esélyt így újra össze akarok jönni vele. Megbánta hogy szakított, és ez egy élőben történt találkozás során lettem biztos benne.amikor szakított Akkor nagyon megutáltam, elmondtam mindenkinek milyen szemét, és ezt most bántam meg, mert igazából szerettem akkor is még mindig. Bocsi hogy hosszú lett.18/l2013. márc. 3. 09:53
1/1 anonim válasza:
Azt szokták mondani, hogy felmelegítve csak a káposzta jó...
Ennek ellenére, ha te úgy érzed, hogy szereted, és ő is szeret, hogy egymáshoz valók vagytok, és hogy van jövőtök, akkor hajrá, végül is nincs veszteni valód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!