Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A parom kiabrandult belolem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom kiabrandult belolem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

1,5 eve vagyunk egyutt, az utobbi fel evben folyton veszekedes, nem mutattam ki, hogy szeretem, szoval van ra oka. Tobbszor atbeszeltuk, de en sose valtoztattam. Kb 2 hete egy nagy veszekedes utan en is elkezdtem valtozni, a multhetvegenk jo volt, bar a szeretetem kimutatasaval hadilabon allok, mert mar en sem erzem azt, amit regebben(mondjuk vissza tudja majd hozni...).

A heten mas lelki bajom volt es besokkalt. Kiabrandult, kevesbe szeret.

Mit tegyek, hogy ez megvaltozzon? Ha latja, hogy nem viselkedek ugy, mint regen, o is valtoztatni fog... de valami pluszt akarok, hogy tuti legyen. Nagy beszelgetes meglesz, programot most nem tudunk csinalni, csak jovoheten...

2013. márc. 3. 06:27
 1/2 anonim ***** válasza:
ide nem program kell,sokan leszólják azokat akik szünetet tartanak. De egy kapcsolatban igen is kell néha szünet,hogy tudd meg tényleg ő kell neked,vagy fordítva. hidd ha ő is akarja akkor itt kiderül minden, ha összejöttök utána erősebb lesz a kapcsolatotok.
2013. márc. 3. 06:55
 2/2 fospuska ***** válasza:

szerintem répa vagy. ha másfél év után most jut eszedbe megváltozni, mikor pont ezért vagy kihajítva...

ha a nagy beszélgetés meglesz, akkor ígérj meg,amit csak mersz. de csak olyat,amit be is tudsz és akarsz is tartani. vagy lásd be, hogy ez neked nem megy és inkább hagyd valaki olyannal boldognak lenni,aki adni tudja azt,amit te nem.

2013. márc. 3. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!