Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet vele? Kiábrándult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet vele? Kiábrándult volna belőlem?

Figyelt kérdés
A párom viselkedése megváltozott az utóbbi néhány napban. Együtt töltöttük 4 napot most először ( friss kapcsolat, plusz van köztünk 100 km). Azóta alig keres, nem hív fel, pedig előtte ez mindennapos volt. Ha véletlenül tudunk is beszélni facebookon úgy viselkedik, mintha csak egy haver lennék. Ha rákérdezek, h mi a gond, azt mondja semmi és ne beszéljek hülyeséget. Pedig érzem, h valami nem stimmel. Mit tegyek? Nem értem mi van. (21/N és 26/F)
2013. jan. 11. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos lehet, hogy igazad van :(
2013. jan. 11. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű, hogy már nem érdekled. :(
2013. jan. 11. 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd ott, ebből nem lesz Őszibarack (vagy más gyümölcs)

Keresd tovább a nagy őt.

2013. jan. 11. 12:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen,a kezdeti lelkesedése alábbhagyott.Addig hagyd ott,míg Ő nem dob ki Téged,mert a vége úgyis az lesz...
2013. jan. 11. 13:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a cipőben járok. Mindennap beszéltünk vidám volt udvarias és kedves, most meg no telefon, flegma lekezelő és heti egyszer is lusta találkozni!

De ha megkérdezem azt mondja semmi baja, csak fáradt és gondok vannak a munkahelyén fél, hogy megszűnik az állása.

De én mégis úgy érzem van valami a levegőbe, félek szakítani akar. :(

2013. jan. 11. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Fontos lenne kiszedni belőle mit érez. Lehet, hogy csak laposnak érzi a kapcsolatotokat vagy másra számított nem az vagy akit szeretne. A lusta kapcsolatot helyre lehet hozni ha Ő is akarja, de utóbbiakra csak a szakitás a megoldás :(

24/L és 29/F pár hónapja vagyunk együtt mi is. Én már az esküvői menüt is megterveztem :(

2013. jan. 11. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!