Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek, ha egy férfi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha egy férfi nem tudja mit csinált múlt éjjel és a volt felesége szobájaban ébred, akkor megcsalt ö váltig állítja, hogy nem mert a padlón feküdt ruhában, de hát nem tudom szerintetek?

Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 23:34
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
közben a párom is haza ért és együt olvasuk a komenteket és aszt mondja inkáb fejbe lövi magát mint hogy meg csalna 1 is mert szert és én hiszek neki
2013. márc. 3. 01:05
 42/47 anonim ***** válasza:
No, hát akkor sok boldogságot!
2013. márc. 3. 01:07
 43/47 A kérdező kommentje:
köszi :) reméelm az lesz
2013. márc. 3. 01:11
 44/47 anonim ***** válasza:
Te vagy az Joe? :D
2013. márc. 3. 01:19
 45/47 anonim ***** válasza:
Szerintem meg alap a helyesírás ismerete. Bár aki 4 osztályt végzett, ne várjatok túl sokat, ezeknél ez már diplomának számít. :)
2013. márc. 3. 01:54
 46/47 anonim ***** válasza:

Na kérdező csak azé irok igye hogy te is megércsed!

Most hogy megmutatttad a kedvesednek eme csodáss kérdést és vállaszokat úgy dőntőtt hogy sose tőbbé nem csal meg tégedet mert ugyse nem tallállna még egy akorra búta nöt mint ammekora te vagy. igy velled és meleted azt csináll amit csak akara éss számmodra az is termésszettes hogy éccakára altatóval isszákolik! Aztán másnál aludik....!

Ilyen nöt nem tallálna minden bokorbaa :DDDDDDDDD

2013. márc. 3. 02:20
 47/47 A kérdező kommentje:
nem vagyok buta nő azért és nem használ, ki szert engem nagyon szóval én hiszek neki, mert énis szeretem nagyon
2013. márc. 3. 09:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!