Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha egy férfi nem tudja mit csinált múlt éjjel és a volt felesége szobájaban ébred, akkor megcsalt ö váltig állítja, hogy nem mert a padlón feküdt ruhában, de hát nem tudom szerintetek?
Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 23:34
21/47 anonim válasza:
#17 - "még itthon ívot + altató" - akkor mi a nyári villámon parázol, Kérdező? Szerinted aki altatóra ráiszik (van annyira IQ-light) annak szerinted szokott szexuális vágya lenni? Inkább attól parázz, hogy emellett a kombó mellett nem lesz hosszú életű a párod, ne azon, hogy lefeküdt-e még egyszer (az előző x száz után) a volt feleségével...
22/47 A kérdező kommentje:
lehet hogy iagzad van csak azért elégé agoom mert nagyon szertem
2013. márc. 3. 00:23
23/47 anonim válasza:
"Ha akkarok tudok helyesen írni"
Akkor akarjál bammeg, mert így semmit nem értek.
24/47 anonim válasza:
amuty szetem mekcsallt tégedd de vigyáz a zijen alakokal mer megtugyak szédíttenni a zemberekk felyét és mékk a végen viszakönyörki magátt..
25/47 anonim válasza:
Könyörgöm még ha nem is tudsz helyesen írni (ami gáz) legalább a helyesírás ellenőrzőt kapcsold már be légyszi. Ne várd hogy így komolyan vegyenek.... Öszintén hány osztályt jártál ki?
26/47 A kérdező kommentje:
na akkor tessék írók helyesen és amúgy főiskolás vagyok csak itt nem szokásom helyesen írni
2013. márc. 3. 00:30
27/47 anonim válasza:
Bravó, a 0:30:00-s hsz-edben csak 6 helyesírási hiba van!
28/47 A kérdező kommentje:
Bravó, a 0:30:00-s hsz-edben csak 6 helyesírási hiba van!
A válaszíró 46%-ban hasznos válaszokat ad.
# 27/27 ma 00:32 redben de én ugy tudom hogy ebben de nem baj nézd meg magad utána kritizály másokat jó
2013. márc. 3. 00:36
29/47 anonim válasza:
00:26 szakadok! Párom felébredt mellettem, úgy röhögtem...
30/47 anonim válasza:
Majd ha nekem olyat ír fél tucat ember bő fél óra alatt, hogy (nagyon) gáz a helyesírásom, akkor megnézem magam, esküszöm! Te pedig most nézd meg azt a könyvet, ami a polcod legalján porosodik már évtizedek óta, avagy a helyesírási szabályzatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!