Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NEm ciki hogy fingott előttem a barátnőm?
Figyelt kérdés
NEkem rossz emlékeim vannak erről, mert az előző barátnőm is fingott előttem, igaz ő többször is és aztán elhagyott. EZért nekem ez olyan mint egy jel, hogy egy kisebbet fingott elöttem abarátnőm. BEszélgetünk, beszélgetünk állva, erre egyet szellent , és mondja tovább a mondandóját, ugy csinált mintha semmi sem történt volna. Azt mondta nem érezte hogy jön szél, ezért vissza sem tudta fogni. TEhát véletlenül szellentett. Én bezzeg mindig vissza tudom fogni, és vissza is fogom, pedig sokat kell szellentsek, de mégsem előtte engedem ki. SZerintetek ez parasztság és egy jel h elfog hagyni?2013. márc. 2. 20:14
11/12 balazs831 válasza:
Dugj vele egy nagyot, és fingj közben egy izmosat. Imádok fingani, és felizgat, ha a barátnőm is ezt teszi.
12/12 anonim válasza:
Ja fingj vissza neki és ha ezért elhagyna az az ő baja 🙂 ui: nincs abban semmi ciki hogy a lányok is pukiznak csak jobb kulturáltan megtenni ezt 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!