Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki egy mulya barátnő?
A párom cikinek talált, mert bevitt az irodájába, ami ilyen többszemélyes, de nem volt bent más rajtunk kívül. Amíg pakolt, kimentem a mosdóba, és amikor visszamentem, ő nem volt ott, ellenben néhány kollégája igen. Bementem, köszöntem, aztán nem tudtam, mit mondjak nekik. Úgyhogy inkább nem mondtam semmit. Egy perc múlva jött a párom, bemutatott, de csak így felsorolta, hogy ő itt a barátnőm, ő x, ő y, ő z, mondtam hogy sziasztok, örülök hogy találkoztunk, aztán indultunk is. Útközben megkérdezte, hogy beszélgettem-e velük, mondtam hogy nem, mert láttam, hogy ő már jön a folyosón. Erre lemulyázott.
Nagyon cikin viselkedtem? Mit kellett volna tennem?
Inkább örülne, hogy nem támadsz le minden pasit :)
Manapság a te példád a ritkább eset.
Nem nagyon jött át a szitu, boccs.. de nem értem, miért kellett volna spanolnod velük? Ok h munkatársai a barátodnak, dehát... szerintem inkább csak ő érzi magát sz.rul, hogy nem beszélgettél velük, és mit gondolnak így róla, milyen bnője van.
Bár... engem nem zavart volna ennyire :D Ha idegen helyen vagy idegenek között, ez tök normális sztem, mégha a barátod munkatársai is azok
Nem voltál cikis, és mulya sem.
Idegen emberek, még jó, hogy nem beszélted ki az ágyalját is. Mit kellett volna beszélgetned? Semmi ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!