Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha csúnya és duci vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csúnya és duci vagyok, attól még lehetnek nagy igényeim nők terén?

Figyelt kérdés
Én elég duci és csúnyácska vagyok, viszont csinos szép barátnőt szeretnék. Tuudom, ha így nézek ki, akkor ne legyenek nagy igényeim, ami jogos is, hogy ha én nem vagyok vékony jó pasi, akkor ne várjam el a nőktől se, de rengeteg olyan ismerősöm van, aki hasonló kaliberű fiú és nagyon szép barátnőjük van ennek ellenére és nincs pénzük. Tehát ha nekik lehet, sikerült, akkor nekem miért ne lehessen
2013. márc. 2. 18:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mekkora kretén vagy...nemcsak ronda, de kretén is....mégis milyen alapon várod el egy nőtől, hogy szép és csinos legyen, mikor te egy zsírdisznó vagy? Retardált....
2013. márc. 2. 19:12
 12/17 A kérdező kommentje:

"Mekkora kretén vagy...nemcsak ronda, de kretén is....mégis milyen alapon várod el egy nőtől, hogy szép és csinos legyen, mikor te egy zsírdisznó vagy? Retardált...."

Olyan téren, hogy ha más zsírdisznó és lehet jó barátnője, akkor én miért ne várhatnám el!!!

(képet neked is küldtem mellékelve)

2013. márc. 2. 19:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Az hogy valaki dagi és nem szép az egy dolog, de legalább legyen kedves, udvarias, humoros, legyen olyan tulajdonsága amivel leveszi a csajokat a lábukról. A fenti válaszaid alapján te nem rendelkezel ezekkel a tulajdonságokkal. Igy ne reménykedj. N
2013. márc. 2. 19:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha van mivel ellensúlyoznod a "duci" és "csúnyácska" külsőt talán de a válaszaid alapján nem nagyon van mivel, én nem sok esélyt látok rá hogy csinos barátnőd legyen de a szépség relatív.
2013. márc. 2. 19:47
 15/17 anonim ***** válasza:

Megnéztem a képeket.

Házasodni érdekből is szoktak.

Ha pedig úgy működnének a dolgok ahogy te elképzeled, a kérdésed eleve nem is létezne, mert már rég egy bombanőt dugnál.

2013. márc. 2. 20:54
 16/17 anonim ***** válasza:

Sajnos azt látom hogy egyre több a túl súlyos tini,. huszon éves lány. A fogyáshoz akaraterő is kell de úgy látom hogy az neked nincs. Ha szerencséd van kifoghatod az igényednek megfelelő lányokból, ha nincs akkor tudomásul kell venned

hogy esetleg egy túl súlyos csajszi rajtad felejti a szemét.Azért lehetne egy kicsit több önbizalmad a fogyáshoz,már az egészséged érdekében is.

2013. márc. 2. 21:02
 17/17 A kérdező kommentje:

15-nek Nem azt mondom, hogy teljesen úgy működnek a dolgok, de volt már egyszer bomba barátnőm, tudom, hogy nehéz, de szerintem lehetséges és ha lehetséges, akkor ezek nagy igények lennének?

(Amúgy csávó tök átlagos szegény ember, semmi érdeket nem látok kettőjük kapcsolatánál)

2013. márc. 3. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!