Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van jövője úgy a kapcsolatunkn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jövője úgy a kapcsolatunknak, hogy csak azért maradok vele mert úgysem találnék jobbat?

Figyelt kérdés

Én 27 éves vagyok, párom 30. Nyáron lesz 7. éve, hogy együtt vagyunk de már nagyon kiárándultam belőle. Nem tudok már férfiként nézni rá mert olyan idétlen, tutyimutyi és sajnos mostanra jöttem rá, hogy akárhogyan próbálom, ezen nem tudok változtatni. :/ De már van egy 2 éves kisfiúnk...

Viszont azzal meg tisztában vagyok, hogy úgysem találnék senkit aki jobban "megfelelne" helyette mivel a többi kisgyerekes anyukán kívül nem szoktam találkozni senki idegennel (mármint nem rokonnal). Akkor meg minek szakítani? Másrészt viszont így meg nem vagyok boldog...

Ti mit tennétek a helyemben??

2013. márc. 2. 15:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Félig meddig neked is ment és a kérdezőnek is!

Amúgy nekem is sokat segít anyum. Ezzel nincs semmi baj. Teljesen egészséges a kapcsolatom a szüleimmel!

Na de ha most ő úgy érzi, ez a kötelessége és szívesen csinálja, akkor OK. Nem mondom neki, hogy én akarom csinálni. Minek is mondanám, mikor mérnökként 10-12 órákat húzok le az irodában!

És ha megkér valamire, akkor segítek neki, vagy akár én csinálom! Mosás, takarítás, főzés (igen, főzni is tudok, nem úgy, mint 10csitriből 8, ami totál gáz és nálam alap az, hogy egy nő jól tudjon sütni, főzni).

De aki annyira nem képes, hogy lenyom 2 gombot a mosógépen, ruhát válogat, porszívózik, befizet egy csekket, az nem feltétlenül az anyja hibája! Csak szimplán enyhén életképtelen a gyerek! Fontos lesz nekem, hogy ha lesz feleségem, hogy segítsek neki a házimunkában, gyereknevelésben..., mert azt az időt is vele, vagy a gyerekemmel töltöm. De azt is meg kell érteni, ha valaki nyűgös, beteg, vagy nem szeret valamit (vasalni nem szeretek és nem is nagyon tudok..., ami mérnöki világban gáz, mert alig van ingem). De ha azt mondja, hogy porszívozak, főzzek valami kis kaját, akkor max. egy kis nyávogás után bele kezdek!

A kérdező pedig próbálja meg megoldani ezt a dolgot! Hagyd egyedül a barátod pár napra, hétre, akár egy hónapra egy ürüggyel! Na, akkor rá lesz kényszerítve, hogy megtanulja....

2013. márc. 8. 22:01
 22/25 A kérdező kommentje:
Ja persze költözzek ki a saját lakásomból, szakítsam ki a gyerekemet a megszokott környezetéből csak azért, hogy az apja önállóságot tanuljon... Ha meg az apját küldöm el akkor meg a munkáját is elveszíti mert 1edül nem tud fenntartani egy albérletet és ha az anyjékhoz költözik És egyébként az már szinte egyenlő a szakítással..
2013. márc. 9. 10:00
 23/25 anonim ***** válasza:

21-es,

Vannak persze olyan dolgok amikben lehet segiteni.

Ha majd felesėg leszek,nagyon szivesen fogok fõzni a csaladomra.Szeretek sutni,fozni.Szivesen mosok es vasalok.De ha mondjuk arra kerem a paromat,hogy felevente egyszer o nossa le az ablakokat,o porszivozzon ki hetente egyszer.Akkor azt tegye meg.Sokszor talalkozom avval,h megkerem ra,azt mondja,hogy igen,megcsinalja.Aztan egyaltalan nem erdekli,es mar megunom tepni a szamat,es megcsinalom inkabb.Ez az amirol beszelek,hogy mindent megcsinalok,es egy dolgot kerek,es abban sem segit nekem.Kerlek,ne vedd magadra,te erzed h te ilyen vagy-e vagy nem.De sok ferfi ilyen,a parom pedig azert ilyen mert az edesanyja felrenevelte teljesen,ahogy mar ezt irtam is.

Egyebkent en is mernok vagyok,es nekem is ugyanolyan faraszto az egesz napos melo utan ezeket a dolgokat megtenni.

2013. márc. 9. 13:08
 24/25 Kim Bo Mao ***** válasza:
A néhány napra egyedül hagyás szerintem is szuper ötlet. Nem költözöl ki, csak pl.: átmész valamelyik barátnődhöz, anyukádhoz, vagy valakihez csak el tudsz menni, vagy ha megtudod tenni (anyagilag) kiruccansz valahová... A gyerekedet ne féltsd az új, szokatlan élményektől, még azt is el tudom képzelni, hogy a férjedre hagyod, és legfeljebb mindig felhívod, hogy emlékeztesd, hogy adjon neki enni vagy ilyesmi. (A férjed azért tudja mindezt megtenni, mert te túlvállalod magad, erős és szilárd személyiség vagy, ezért-ahogy én érzékeltem-teljesen rád támaszkodik.) Az ember akkor kezd "felnőni" igazán, ha rákényszerül. Eddíg nem volt ilyen, mert mindig valaki megcsinálta helyette.
2013. márc. 9. 19:47
 25/25 anonim ***** válasza:

23-as! Én csak feledékeny vagyok, de azt a pici eszem is fel képes fogni, hogyha segítek, akkor gyorsabban végzünk, könnyebben megy minden! És egyikőnk sem totál fáradt! Amúgy nem vagyok sértődékeny fajta és értem is, nagyjából mi a bajod! Én sem tudok mindent, de 1-er, max. 2-er megmutatják nekem és kész!

Amúgy volt jó pár eset, mikor anyukámnak eltörött valamilye és én főztem a családra! Tesóm is hasonlóan "elkényeztetett" gyerek és egy totál ismeretlen városban pár nélkül tart fent egy háztartást segítség nélkül. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen....

Én sem azt mondom kérdező, hogy hagyd ott, csak találd ki, hogy most az anyukádnak, barátnődnek szüksége van rád 1-2 napra, vagy egy hétre! Így rá lenne kényszerítve, hogy elvégezze a dolgát! A gyereket is rá hagyhatod, ha már nem kell szoptatnod...., így legalább az apja gyerek kapcsolat is sokat erődösik!

21-es voltam ismét!

2013. márc. 9. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!