Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinál egy 33 éves férfi általában?
Figyelt kérdés
33 éves a barátom, de szinte egész nap a laptop előtt ül, és egy h-lye stratégia játékkal játszik. Néha kezd olyan érzésem lenni, mintha a játék fontosabb lenne neki, mint én. Megkérdeztem múltkor tőle, hogy mit is vár a kapcsolatunktól, de csak azt válaszolta rá, hogy majd kiderül. Ez normális ilyen idős korban?2013. márc. 2. 15:17
11/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudunk sokat találkozni, mert mindketten tanulunk, és dolgozunk. Közös progik azért becsúsznak, kb havonta 1-2-szer. Én nem érzem úgy, h baj lenne a szexuális életünkkel.
2013. márc. 2. 15:46
12/15 anonim válasza:
Én akkor dolgoztam, most nem.
38.
13/15 anonim válasza:
Intimitast kerdeztem nem szexet. Tudod, bujas, puszik, olelesek amik altalaban nem vezetnek aktushoz.
Keveset talalkoztok, elkotelezodesrol igy felesleges beszelni. Megvan a sajat szabadidos vilaga, ha ezt nem tudja felfugeszteni, amig vele vagy, az baj. Ha te nem tudod egyertelmuen es oszinten elmondani neki, hogy mit varsz tole a kapcsolatban az is.
14/15 A kérdező kommentje:
Én elmondtam neki, hogy mit várok el a jövőben. Össze szoktunk bújni, meg amikor játszik a kis játékával, akkor is hozzábújok általában.
2013. márc. 2. 16:33
15/15 anonim válasza:
Mit vársz el tőle?Romantikázzon egész nap veled?Ha sokáig maszirozod akkor meg majd eljár pecázni!még mindig jobb hogy otthon van és nem a hülye haverjaival a kocsmában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!