Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinál egy 33 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinál egy 33 éves férfi általában?

Figyelt kérdés
33 éves a barátom, de szinte egész nap a laptop előtt ül, és egy h-lye stratégia játékkal játszik. Néha kezd olyan érzésem lenni, mintha a játék fontosabb lenne neki, mint én. Megkérdeztem múltkor tőle, hogy mit is vár a kapcsolatunktól, de csak azt válaszolta rá, hogy majd kiderül. Ez normális ilyen idős korban?

2013. márc. 2. 15:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Felejtsd el ez a fickót!
2013. márc. 2. 15:19
 2/15 anonim ***** válasza:
javítva: Felejtsd el ezt a fickót!
2013. márc. 2. 15:19
 3/15 anonim ***** válasza:
kockaaaa xd...biztos diablo 3-azik...am normális..én már 3 hónapja nem játszottaam sajnoos de majd holnap na de m1 szóval igen csaak az a baj hogy egész nap játszik...
2013. márc. 2. 15:22
 4/15 anonim ***** válasza:

a gyerekem 14 éves, pont ilyen , bocs

nem tudom, Te gondold végig, ez nem vezet sehova

ez a mai világ, sokan ilyenek, persze vannak kivételek

megszokod v. keresel másikat, talán beszélni kéne, de tapasztalatom alapján, nem fog menni, mert asz agya a gépnél van, még csak ne is a lába között N

2013. márc. 2. 15:22
 5/15 fospuska ***** válasza:
leginkább egy csomó minden kellene, hogy érdekelje. főleg ha te is ráérsz épp és nincs is olyan szar idő,ahogy nézem. ehelyett a gép előtt ülni téged lesz@rva az nem túl biztató. én a helyében ráérnék este,vagy dugás után játszani. holnap nem kell korán kelni.:)
2013. márc. 2. 15:24
 6/15 anonim ***** válasza:

játék függősége van

segíts neki leszokni, ha nem hát döntsd el te mi legyen.

2013. márc. 2. 15:28
 7/15 anonim ***** válasza:

Szabadulj meg tőle, mert egyszer csak azon kapod magad hogy a sörét meg a kajáját te viszed be neki a gép elé!

A párom 30 éves jogász, ha itthon van szokott ugyan néha dolgozni de 80%-ban mindig együtt vagyunk, beszélgetünk, szép helyekre teszünk kirándulást, élvezzük egymás társaságát! :)

2013. márc. 2. 15:36
 8/15 anonim válasza:

te mit csinálsz egész nap? tegyük fel egy szexi fehérneműre is játszik tovább vagy mi, vagy tegyük fel rámászol vagy valami finom kaja? csak játszik tovább? mert akkor nem normális,

az is lehet, hogy nagy benne a stressz valami miatt és így vezeti, elbújik a játékba, az álomvilágba, a gondok ilyenkor nincsenek,

beszélj vele, hogy szeretne-e gyereket tőled, házasság, közös lakás stb. és csak igen-vagy nem válasz lehet

ha nem hajlnadó, akkor egy fsz...

2013. márc. 2. 15:38
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat
2013. márc. 2. 15:40
 10/15 anonim ***** válasza:

Probaltal programokat szervezni?

Mikor eppen egyutt csinaltok valamit mondod, hogy tobbszor kellene igy csinalnotok?

Intimitas mukodik?

2013. márc. 2. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!