Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret? Nem szeret? Talizunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret? Nem szeret? Talizunk még vagy nem? :S

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel találkoztam 1x előtte is msnem már úgymond dúlt a love aztán taliztunk végre nagy nehezen. jól éreztük magunkat meg minden de semmi csók ilyesmi nem történt. msnen is beszélünk még mindig de ö nem hozta szoba a talit én 1x szoba hoztam de akkor azt a kérdést tette fel h csak b.ni akarok vagy mást is? (eléggé nem értettem) azt feleltem nem csak b.ni akarok. régebben kb fél hete még úgy köszönt el msnen h csók meg minden most már csók nélkül. (amúgy augusztus végén taliztunk ja és ami azt illeti az a neve h:

itt az ö neve van:$itt az ennyim:$ és nekem is ilyesmi a nevem... de télleg fogalmam sincs) megkérdezzem tőle h mi legyen vagy mit csináljak?:S

2009. szept. 11. 19:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

na ja buktam no problem:D

írj privibe kedves uccsó komizó:P

és akkor cserélhetünk msn cimet:P

2009. szept. 14. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!