Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnöm, és nagyon szeretem, és azt mondja, h ő is nagyon szeret! De 1 héten alig talizunk párat, mert legtöbbször azt mondja, h fáradt vagy nem ér rá, és nem tudom, h szeret e! Ez ellen mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 20:55
1/2 anonim válasza:
Ugyan így vagyok én is a barátommal!Sokat féltékenykedek mert, bármit mondhat! Példáúl amikor azt mondja, hogy dolgozik akkor is már hülyeségeken jár az eszem de közbe felhív és kiderül, hogy dolgozik! Mond meg a barátnődnek, hogy kicsit többször szeretnél vele találkozni mert, neked nagyon hiányzik! Vagy lepd meg menj el hozzájuk!=) És ha példáúl nem ér rá akkor elkiséred vagy segítesz neki!
2/2 anonim válasza:
Akármennyire fáradt vagyok, sosem mondok olyat a barátomnak, hogy "figyelj, fáradt vagyok, hagyjuk ezt ma"... Pedig én nagyon álomkóros vagyok, legszívesebben mindig csak aludnék, sosem vagyok kipihent. Én azért beszélgetnék vele egy kicsit arról, hogy most mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!