Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nektek ez rosszul esik szakítás után vagy tök m1?
Szakítottunk a barátommal, ő dobott ki természetesen a tipikus pasi dumával, hogy jobbat érdemelsz nálam meg hogy már nem szeretlek úgy...stb. sztem ezeket már ismeritek.
A szakítás elején még irogatott meg hivogatott de semmire nem válaszoltam, automatikus hiváselutasítást állítottam be, hogy még véletlenül se tudjunk kapcsolatba lépni. A közösségi hálón ugyan ismerősöm, de már több mint egy hónapja nem is beszéltünk. A kérdésem az, hogy a fiúk ilyenkor mit éreznek? Hisztis libának tartják a lányt? Vagy nekik is rosszul esik ez szakítás után ?? Mert szokták mondani a :közömbösség a legnagyobb fegyver.
2éves kapcsolat volt.
kibszott rosszul eshet neki, de szerintem neked sem közömbös
nagy hüje különben, hogy kidobott, szerintem biztos találsz jobbat
Azért nagyon rossz érzés lehet azt hallani,hogy már nem szeret úgy mint régen..ez olyan félelmetes..hogy egyszer csak elmúlik..:(
Nem vagy kíváncsi,hogy miért hívogatott? Vagy tudod miért?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!