Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy kis gondunk. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy kis gondunk. Hogyan tudnám megoldani?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel egy suliba járunk. Szakmát tanulok. Így A héten csak két napig vagyok suliban, a többi pedig gyakorlat vagyis dolgozok. Neki van 2-3 hátra a tanulmányaiból, én meg végzős vagyok. Nyáron valószínűleg dolgozni megyek. Ez azt jelenti, hogy kb. 5 után érek rá, hogy tudjak találkozni vele. Általában nálam szoktunk lenni. Csak az a baj, hogy messze lakunk egymástól. Neki meg a szülei miatt olyan 8-kor vagy 9-kor otthon kell lennie. Így nem tudunk sokat együtt lenni, mint most. Max csak hetente egyszer tudunk úgy találkozni. Valahogyan ezt ki lehet küszöbölni?

2013. márc. 2. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Ki.

-Te jársz hozzájuk.

-Nem mész melózni, vagy olyan melót vállalsz amelyiknek megfelelő az időbeosztása.

-Barátnőd nem jár iskolába.

Még valami?

2013. márc. 2. 10:51
 2/4 anonim ***** válasza:

így sehogy

beszéljetek a szülőkkel hogy később mehessen haza és te kíséred majd

aludhasson nálad

hétvégét töltitek csak együtt

2013. márc. 2. 11:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, bob68 is jókat írt!

Most nem csapott bele a lecsóba! ;) :)

#1 voltam.

2013. márc. 2. 11:07
 4/4 anonim válasza:
beszéljétek meg, de ez nem lehet gond, ha nagyon szeretitek egymást akkor nem lesz gond, ne aggódj feleslegesen, BESzéljétek meg és kész
2013. márc. 2. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!