Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudnám megtanulni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki nagyon tetszik nekem. : D Bele van esve a rally-ba meg a kocsikba meg minden autós sportba ezenkívül még a számítógépes játékokba. Semmi más nem érdekli csak ezek : D Úgy gondoltam én is akarok érteni ezekhez a dolgokhoz miatta. Melyikek a legjobb pc játékok : O vagy hogyan kell autót szerelni, melyikek a legjobb tuning autók stb stb. Most lehet hülyének fogtok nézni : D de megköszönném ha értelmes válaszokat adnátok, esetleg ellátnátok jó linkekkel : ) Köszi előre is 21/L : P
2013. febr. 24. 17:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg őt,hogy avasson be és így legalább alkalmatok is lesz az ismerkedésre.
2013. febr. 24. 17:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem annak örlülne a legjobban (talán, de nem ismerem) hogy megkérred magyarázza el, mert ezeket is szeretnéd érteni, és megtanulni, én legalábbis örömmel mondanék el egy csomó dolgot ezekről :)

HA gondolod akk kérdezd meg h ő milyen versnyeket néz, aztán azokat együt is lehetne inennentől, meg ilyesmi..

2013. febr. 24. 17:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

kezd a PC játékokkal, mert ahhoz különösebb értelem nem kell:D

kérdezd meg, hogy ő mivel játszik, és akadj rá Te is:D esetleg ha online összefuttok, elvihet a legjobb bárba Alagäesia földjén;):D

2013. febr. 24. 17:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne csinálj szerintem ilyen dolgokat. Attol még nemszeret beléd mert te is rajondsz az autok miatt. Az pedig nemjó h mindig csak a játéot nyomja otthon. 22f
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is tőle kérdezd meg ezeket a dolgokat. Vagy Otherworldonline : http://www.youtube.com/user/TheOtherworldonline
 6/10 A kérdező kommentje:
Itt arról van szó hogy engem is érdekelnek, főleg az autók a játékok nem annyira. Azt sem tudom hol kezdjem a kérdezést : D De mindenképpen érdekel a téma, és nem csak azért mert hogy így akarom úgy mond levenni a lábáról : ) mielőtt ezt hinnétek : )
2013. febr. 24. 17:39
 7/10 anonim ***** válasza:
44%
azt mondtad a rallyn és a pc-n kívűl semmi nem érdekli, akkor nincs miről beszélni, nehogy már te szedd fel őt
2013. febr. 24. 17:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem ezt a 21-et nehezemre esik elhinni...
2013. febr. 24. 17:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Mert?: O
2013. febr. 24. 17:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert ez a kérdés ezzel az értékrenddel olyan, mintha egy olyan írta volna, akinek az életkora az általad leírt visszafele olvasva.
2013. febr. 24. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!