Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még neki áll feljebb, h nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még neki áll feljebb, h nem mentem, amikor csak kihasználni akart. Hogy jöjjek ebből én ki emelt fővel?

Figyelt kérdés

az exről van szó.megbeszéltük, h átmegyek. készült rám, meg minden. de el kezdtem gondolkodni, hogy mindig én vagyok aki találkozni akar, kibékülni stb, ő mindig elutasít. ezért erre rákérdeztem, hogy így h ezért is könyörögnöm kellett, és ő voltaképp nem is akart alapból látni, jobb ha nem is találkoznánk.

erre ő megírta, hogy mennyi mindennel készült, h mindent miattam szervezett át és a közeljövőben soha ne is keressem ezek után.

nos tekintve h csak arról van szó, h csak "azt" akarta és ennyi, csak éppen szépen csomagolva, nekem úgy jön le az egész, hogy nem kellek, de arra még jó lennék, de ha nem vállalom, mehetek a p*csbe.

most ezek után mit lépjek, hogy ne ő legyen fölényben?

2013. márc. 2. 00:34
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
miért mindig az szívja meg aki szeret
2013. márc. 2. 12:06
 22/22 A kérdező kommentje:

"Őt ez sem fogja érdekelni, és egyébként SEMMI, amit kiforralsz ellene,.."

akkor most nem lenne felháborodva, meg nem lenne semmi, ha őt "semmi" nem érdekelne

2013. márc. 2. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!