Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még neki áll feljebb, h nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még neki áll feljebb, h nem mentem, amikor csak kihasználni akart. Hogy jöjjek ebből én ki emelt fővel?

Figyelt kérdés

az exről van szó.megbeszéltük, h átmegyek. készült rám, meg minden. de el kezdtem gondolkodni, hogy mindig én vagyok aki találkozni akar, kibékülni stb, ő mindig elutasít. ezért erre rákérdeztem, hogy így h ezért is könyörögnöm kellett, és ő voltaképp nem is akart alapból látni, jobb ha nem is találkoznánk.

erre ő megírta, hogy mennyi mindennel készült, h mindent miattam szervezett át és a közeljövőben soha ne is keressem ezek után.

nos tekintve h csak arról van szó, h csak "azt" akarta és ennyi, csak éppen szépen csomagolva, nekem úgy jön le az egész, hogy nem kellek, de arra még jó lennék, de ha nem vállalom, mehetek a p*csbe.

most ezek után mit lépjek, hogy ne ő legyen fölényben?

2013. márc. 2. 00:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

pl mégegyszer megcsinálom ezt vele

könyörgés, randi és nem megyek

mekkora lenne

2013. márc. 2. 01:13
 12/22 Pretty Ballerina ***** válasza:
Például. De ahhoz ügyes manipulátornak kell lenni, hogy el is higgye, és ne úgy jöjj ki belőle, hogy megint te könyörögtél, mert így neki adod a labdát. Akkor már inkább azt érd el, hogy ő könyörögjön neked, több értelme van. :)
2013. márc. 2. 01:15
 13/22 A kérdező kommentje:

arra anno is ügyelt, h még szexelvonással se lehessen zsarolni. szóval ő büszke természet nagyon. kétlem, h bármiért könyörögne.

jelenleg még ott tartok, hogy csak szitkozódom magamban. pont ezért is utáltam mindig. amikor érzelmi megerősítésre volt szükségem, akkor mindig azt lépte, hogy inkább elvett.tehát ha valaki bizonytalan, arra duplán rá fog játszani. valahogy ez nála reflex. tudhattam volna előre, hogy ez lesz a reakció.

2013. márc. 2. 01:20
 14/22 Pretty Ballerina ***** válasza:

Hát gondolkozz, te ismered. Mire olyan büszke, stb.?

Na, de nem akarok fegyvert adni a kezedbe, nem folytatom tovább, ez is elég volt.

2013. márc. 2. 01:25
 15/22 anonim ***** válasza:

Inkább mosd hagyd abba az egészet, már szánalmas vagy eléggé így is... Nem bántásból, de te kértél őszinte véleményeket.

1. Az exed lesz.ar. Márpedig azt, aki lesz.ar téged nem tudod csak úgy megalázni.

2. Annak tudatában, hogy az exed lesz.ar, te visszakönyörögted (hangsúlyozom TE könyörögted) vissza magad egy dugásra. Technikailag egy cafat húsként odadobtad magad, hogy dugj meg, ha kedved tartja, és ő meg kénye kedve szerint élt evvel. Ezzel olyan szinten mélyre ástad magad, hogy CSAK és kizárólag vesztesként jöhetsz ki.

3. A legnagyobb méltósággal - a legkomolyabban mondom - pedig csak úgy mászhatsz ki ebből a helyzetből, ha most letörlöd mindenhonnan a bánatba és többet nem beszélsz vele.

Feltételezem elég fiatal lehetsz, és nem voltál még ilyen helyzetben, de bele kell törődnöd, hogy ezt a játszmát nagyon csúnyán elvesztetted, és csak annyit tehetsz, hogy tanulsz belőle, és legközelebb nem alázod meg magad. Ha most gyermeteg módon megpróbálsz valami ultrakicsinyes bosszút kiagyalni, csak azt éred el, hogy lejáratod magad - mert ő bizony semmit nem fog a szívére venni - és nem elég, hogy te leszel "Az ex akit úgy és akkor b.sznak, amikor a srácnak éppen jólesik, hisz még könyörög is érte" (ez durva, de kb tényleg ez van) de még megtoldod az egészet egy kicsinyes, gyerekes jelzővel is.

Komolyan, ne, legyen már legalább minimális tartásod.

2013. márc. 2. 02:38
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha emelt fővel akarsz túllépni a dolgon, akkor emelkedj felül a megbántottságodon, és szard le magasról. Ez a legméltóságteljesebb. Őt meg majd eszi a penész, ha meg mégsem az se baj mert megszabadultál tőle.
2013. márc. 2. 02:48
 17/22 A kérdező kommentje:

azt már én is észre vettem, ha felháborodást küldök felé, minden szó lepereg róla, mert persze, ő érzéketlen

hagyjam, lépjek, le, hm...

ezzel még mindig ő a király. anno a szakítás is valahogy így lett megoldva. nálam az igazság, de nála a nagyság. ezért olyan lezáratlannak érzem magamban. hogy nincs elégtételem.

2013. márc. 2. 02:55
 18/22 A kérdező kommentje:
és azzal, hogy nem keresem, meg se hatja. törlöm, meg etc.
2013. márc. 2. 02:57
 19/22 anonim ***** válasza:

Okos enged...

Fejben kell eldöntened, hogy érdekel e vagy sem.

Ha azon eszed magad hogy ki a király meg hogy ő van felül, akkor tényleg ő van felül, mert foglalkozol vele. Csak akkor győzöl ha hagyod mindenki higgyen amit akar, mert téged nem érdekel. Hidd el ez nagyobb tartást ad neked mintha törődsz vele egy fikarcnyit is.

2013. márc. 2. 03:41
 20/22 anonim ***** válasza:
Kérdező nem is lesz elégtételed, azt most felejtsd el. Írtam, hogy olyan mélyre sikerült lealáznod saját magad, hogy itt te nyertesként nem jöhetsz ki. Nem viccelek, ezt már elvesztetted, mikor könyörgtél, már csak a méltóságod minimális megőrzése marad, ha letörlöd. Őt ez sem fogja érdekelni, és egyébként SEMMI, amit kiforralsz ellene, de akkor is ez a legjobb amit tehetsz. El kell viselned, hogy ezt a játszmát buktad.
2013. márc. 2. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!