Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas vagy komoly kapcsolatban élő férfiakhoz szól a kérdésem!?
meg
mert jó volt
futó és hosszabb
nem
Hát, az én párom MÉG nem csalt meg, bár együtt vagyunk szinte éjjel-nappal (ő sem bánja, kérdeztem már többször).
Ő ilyen fajta. A mai napig néha el-elejti a mondatot, hogy ő nem hiszi, hogy én előtte csak 3 palival voltam, biztos kamuzok. Erre azt szoktam mondani, hogy csak annyit tagadtam le, amennyivel ő megcsalt engem, amióta együtt vagyunk. És ilyenkor mindig megnyugszik, hogy tényleg csak 3-mal voltam előtte. Szóval nem hinném, hogy titokban dugiban megcsalt volna. Bár lehet, pont most szólom el magam, egyedül lesz hétvégén, és nem éppen jó viszonyban váltunk el egymástól.. ráadásul a horoszkópja is megírta, ami sokszor be szokott jönni. Pl. ritkán főzök neki itthon (ahol én lakok), de a héten főztem neki, ezelőtt kb. olyan 3 hónappal főztem, és megírta 3 hori is, nekem hogy főzni fogok a páromra, a páromnak meg hogy kajával fog várni az asszony:D
Soha nem csaltam meg egy barátnőmet sem!
Engem ellenben 2 barátnőm megcsalt. Szóval a nők se olyan szentek ám!
De mielőtt kérdezed eszem ágában sincs megcsalni a jelenlegi páromat, aki rövidesen a menyasszonyom lesz. :)))
Azért ez beszédes, és jó, hogy itt végre nem oltást kapnak a megcsalók... mert ez mindig két ember közös munkája, mármint a "reguláris" kapcsolatbeli két emberé (akik egyike - akár tudtán kívül - elszenvedi a megcsalódást). Oda kell egymásra is figyelni, nem csak üzemeltetni a család zrt-t, és akkor nincs miért megcsalni. :P
De hogy válaszoljak a kérdésre: az előző kettőt igen, oka: szexhiány, állandó lányok voltak (átlag havi 1), nem mondtam el. A mostanit nem akarom, és remélem, nem is szorulok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!