Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok fontos neki, vagy egyszerűen csak ilyen?
Ne halgass a 2.-ra mert vérgyökér....az nem életkorhoz van kötve h az ember hány évesen szexel! Ne halgass az ilyen tizenéves majmokra, a kapcsolat NEM CSAK SZEXBŐL áll! Én csak szerettem volna olyan nőt (eddig nem volt, sőt, az ellenkezőjét fogtam ki mindig) aki nem dobja oda magát pár hét után, és nem azért mert nem szeretem a szexet, hanem azért mert sokkal nagyobb értéke van úgy a dolognak (már ha egyáltalán komolyan tervezek a csajjal).
Kedves kérdező, szerintem fogd fel humorosabban a dolgot. Mondjuk azért egy távkapcsb.-a fontosabbak lennének ezek a verbális dolgok.
Vagy csináld azt h lesz.rod egy ideig, nem írsz rá te sem, nem keresed. Vagy rájön h fontos vagy neki, vagy nem. De ezzel azért vigyázz, ne ess át a ló túloldalára! Sokáig és nagyon azért ne hanyagold, de éreztesd vele h figyeljen rád jobban oda. Tapasztalat, hogy az érzelmeket a legritkább esetben lehet megbeszélni, nem kérhetsz meg senkit h szeressen jobban v figyeljen oda rád jobban, ez vagy megvan, vagy nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!