Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak!? Ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak!? Ti összejönnétek kisgyerekes anyukával?

Figyelt kérdés
Természetesen ő már nem olyan feszes mint egy 18 éves, de jól tartja magát! Nincs gond a volt párral, ő is normálisan áll a dolgokhoz! Feszélyezne titeket,hogy már van egy gyereke?
2013. febr. 28. 22:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
52%
egy nő drasztikusan veszít az értékéből, miután gyereket szül, és a párjával szétmennek, tisztára mint az új autó, amikor kihozod a szalonból
2013. febr. 28. 22:56
 12/23 A kérdező kommentje:
11-nek! Azért szerintem van különbség 1 gyerekes és talán 1-2 pasit elfogyasztott és 100 pasit elfogyasztott nő között! Akárhonnan nézem!
2013. febr. 28. 23:00
 13/23 anonim ***** válasza:
85%

11-nem a sok pasi ágyában már megfordult nőkkel hasonlította össze a kisgyerekes anyukákat.

Azért egy kisgyerek nagy kötöttség.

Persze anyukának nagy öröm is, de egy kapcsolat elején a pasinak annyit jelent, hogy nem lehet esti programot csinálni, mert anyukának otthon kell lennie, nem lehet munkaidő után spontán beülni egy mozira, mert el kell menni az óvodába a kölökért, stb...

És anyukának midig a gyerek lesz az első - ami normális is.

Szóval megnehezíti a dolgot, de ha nagy a szerelem, akkor...

2013. febr. 28. 23:05
 14/23 anonim ***** válasza:
49%
Ha vállalna további gyerekeket is tölem.
2013. febr. 28. 23:06
 15/23 anonim ***** válasza:
69%
Őszintén? Nem! Főleg ha nekem kellene eltartanom és nem az apjának!
2013. febr. 28. 23:08
 16/23 anonim ***** válasza:
87%

Teljes mértékben ki van zárva, hogy gyerekes nővel jöjjek össze.

1. A teste nem az igazi

2. A volt faszi úgyis be fog kavarni

3. Nem akarok pótapa lenni

4. Ha javaslok valamit, akkor jön a nem a te gyereked műsor, de ha lóvé kell akkor jó vagyok

5. Az ilyen csajok korábban óriási egóval rendelkeztek, de mostmár jó lenne

6. Máj gyerekét nem nevelem

2013. márc. 1. 09:00
 17/23 anonim ***** válasza:
76%
A nő először macsót keres, aki megcsinálja a gyereket. Utána a macsót már nem érdeklik az ilyen kötöttségek, szóval a nőnek el kell kezdeni keresgélni egy balekot, aki segít felnevelni a gyereket. /vagy neveli egyedül.../
2013. márc. 1. 10:24
 18/23 anonim ***** válasza:
79%

Ahogy a korábbi válaszban írtam és, ahogy az utolsó is megerősíti:

a nő rágerjed a nagy arcú tahóra, mert az izgi, majd ő megváltoztatja, elkeseredésében meg akarja fogni a gyerekkel.

Aztán persze jól jön valami szerencsétlen, aki majd felneveli. Egy nagy lóf*szt. Nevelje az apja. Nálam ez azonnali kizáró ok.

2013. márc. 1. 10:41
 19/23 anonim ***** válasza:
72%
Utolsó 3 válaszoló, nagyon királyok vagytok, én is így gondolom, de bezzeg egy másik kérdésnél ugyanezekre a válaszokra jól lehurrogtak a nők. LIKE nektek !
2013. márc. 1. 10:47
 20/23 anonim ***** válasza:
69%

Utolsó négy ti is jók vagytok:D, osztom a véleményeteket.

Hülye leszek más kölykét felnevelni

2013. márc. 1. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!