Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan küzdhetem le a felfogás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan küzdhetem le a felfogásomat?

Figyelt kérdés
Először "bemutatom" magamat. 15 éves vagyok, 186 cm magas, eléggé vékony testalkatú, kicsit már kockás hasú, lányok elmondása szerint helyes és nagyon jó humorú, és okos. Nem szoktam alkoholt inni, cigizni stb. Nem járok ilyen "felnőttes" tini bulikba. Nem is volt még barátnőm. Azt mondják a gondolkodásommal van a baj, hogy még fiatalok vagyunk és úgy sem fog tartani ez a mese szerű sírig tartó szerelem, amiről a lányok álmodnak.
2013. febr. 28. 19:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerencséd van,hogy ilyen magas fajta vagy,bezzeg én...

Nem a nőzés miatt,hanem a kissebb apróságok,az életben.Na mindegy.

Talán 15 évesen ne akard a sírig tartó szerelmet,alkoholt meg lehet inni,az nem egyenlő a romlottsággal,de azért illek nem túlzásba esni.

A felfogás,ami neked kell:Jó csaj kell,aki nem ribanc.

És érezd jól magad,ne az számítson,ki mit gondol rólad.

Az ilyen kérdésekről mindig ez jut eszembe:

"Ha bátor vagy,s a véleményed vállalod,mond azt,amit én"(döglött tehén)

2013. febr. 28. 20:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ha akarsz róla beszélni írj üzenetet egy e-mail címmel. Gyakrabban nézem azt. A problémákat jobb kibeszélni még akár csak így is, mert különben téged fognak "felfalni".
2013. febr. 28. 20:38
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem értem miért értelmezitek úgy, hogy én szeretnék most sírig tartó szerelmet. Pontos olvasás: még fiatalok vagyunk és úgy sem fog tartani ez a mese szerű sírig tartó szerelem, AMIRŐL A LÁNYOK ÁLMODNAK.
2013. febr. 28. 20:42
 14/15 anonim ***** válasza:
46%

Nézd mennyire felnőttes a gondolkozásmódod....

Ilyet kiírni úr ég...

2013. febr. 28. 20:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Én sem értem, miért értik félre ennyien a kérdést.

Nem hiszem, hogy le kéne küzdened a felfogást. Ha van kedved, csajozz, úgyis tök fölösleges 15 évesen az örök szerelmet keresni. Vagy várj pár évet, amire a korosztályod megérik kicsit.

2013. márc. 1. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!