Hogy küzdhetem le a tűfóbiámat?
Figyelt kérdés
Mindig is féltem a tűtől, de mostanában egyre rosszabb. Vérvételen voltam a múltkor, és szó szerint végigbőgtem az egészet, ráadásul este nem bírtam elaludni, mert végig arra gondoltam, hogy az a vacak bennem van. Azóta mikor a tűre gondolok, már felfordul a gyomrom, szédülök, fáj mindenem. Nagyon rossz kiskori élményem nincs, első vérvételemkor még néztem is, ahogy veszik a vért, mégsem lettem rosszul. Arra gondoltam, hogy kezeltetnem kéne magam, mert mikor elképzelem, hogy belém szúrnak egy tűt, sírva fakadok, és nem is tudom elfojtani. Szerintem ez már a beteges kategória. Azzal nyugtatom magam, hogy soha többé nem megyek, pedig biztos muszáj lesz valamikor...2012. dec. 6. 23:32
1/4 anonim válasza:
Ez tényleg beteges és nem normális :S
2/4 anonim válasza:
Nézd meg sokszor ezt..2:10-nél kezd: http://www.youtube.com/watch?v=xbviirWLCQg
3/4 A kérdező kommentje:
kösz a videót, ismét megbizonyosodtam róla, hogy nagyon jól tettem, hogy nem néztem meg ezt a filmet :D
2012. dec. 7. 21:35
4/4 anonim válasza:
Szívesen :D amúgy meg ne búsulj,én felnőtt férfiként is rosszul vagyok a tűktől,pedig nem vagyok egy kis darab ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!