Félek discoba és szórakozóhelyekre elmenni, hogyan küzdhetem le?
Mazohista vagy? Olyan helyre akarsz menni, ahol rosszul érzed magad, és még a zenét is utálod?
Én se járok, idegbajt kapok attól a zenétől. Nem érdekel, mit csinálnak mások, ha nekik jó, nekem nem fáj. De nem hiszem, hogy sokat vesztettem.
Ami furcsa ebben, hogy félelem van benned.
Ha elmennél és meglátna egy ismerős, akkor mi van?
Ettől még nem dől össze a világ.
De azt nem értem miért is akarnál diszkózni, ha utálod azt a fajta zenét, azt a helyet?
Ugyan már, nem érdekes mit csinálnak mások. Ne menj, ha nem akarsz, és ne görcsölj ezen.
ha meg elmennél, akkor ne zavarjon, ha ott van egy ismerősöd. A szüleid meg mit mondanak ezek után, ami olyan kényelmetlen?
Amúgy meg nem jár disco-ba mindenki, sőt!
Minden osztálytársam (és évfolyamtársam) odajár, és ők cikiznek rajta, hogy én milyen visszamaradott vagyok, hogy én nem megyek velük, meg milyen lúzer vagyok, és ők már 8-os koruk óta járnak,..
Házibulikat nem sűrűn szoktak tartani, meg ha én tartanék, úgy sem hívnék meg csak pár embert, mert csak kevesekkel vagyok jóba.
Ezért ne érezd rosszul magad. Ha nem akarsz, nem mész. Ennyi.
Lány vagy vagy fiú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!