Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl érzékeny a barátom, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl érzékeny a barátom, most mit tegyek? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok, a problémám az, hogy megismertem egy fiút, és mostanában elkezdtünk randizgatni. Szeretem, és tetszik is meg minden, de néha olyan furcsa. Pl. Most volt nem rég a Magyarország – Svéd focimeccs, és biztosan tudjátok, hogy 94percben kaptuk a gólt, amivel kikapott a csapat. Ő meg tőle tisztára kedvetlen lett, és velem se törődött, csak sajnáltatta magát. Na ez az egyik. A másik meg, hogy játszik az interneten egy játékkal, és ha valami nem úgy sikerül, amit ő akar, akkor is alig lehet bírni vele. A játék neve Erepublik. Nemrég tiltották ki a játékról, mert több neve volt és rájöttek, pl akkor is majdnem belehalt, hogy elvesztek a tapasztalatpontjai. Mára szerencsére megbékélt, de természetesen másik névvel újraregizett.

Szerintetek miért szomorodik el, pl. ha kikap a focicsapata, vagy valami rosszul sül el egy internetes játékban? Ezeken kívül semmi bajom nincs vele, nagyok nedves meg minden, de akkor is zavar, amikor ilyenek miatt elcsügged.

Mit gondoltok kinő belőle? Ő 20/F, én 20/L

2009. szept. 11. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:
53%

A focimeccs gyakran letörik a fiúka, azt én is tapasztalom :( de általában elmúlik másnap a fiúmnál.

Az erepublikot nem ismerem.

Kinőni szerintem nem fogja.

2009. szept. 11. 10:59
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Én ismerem az Erepublikot, de nem tudom mi érzelem van benne :D Amúgy nagyon jó játék! A Magyar-Svéd mecs pedig engem is letört :C

Ha érdekel a játékról infó:

www.csakon88.tar.hu

Ha regisztrálni akartok rá, akkor meg itt:

[link]

Próbáljátok ki :)

2009. szept. 11. 11:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég infantilis megnyilvánulásai vannak, szerintem jobban jársz, ha egy férfit keresel társnak.
2009. szept. 11. 11:02
 4/9 anonim ***** válasza:
65%

Hagyd ott, keress egy férfit, aki ilyen hülyeségeket nem húzza fel magát. Foci... pff, istenem.

22/F

2009. szept. 11. 11:05
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Ha szereted akkor mindezen tulajdonságait elfogadod ahogy vannak. Ha nem, akkor keress mást. Mondjuk aki ennyire hangulatember az csak magadra fog hagyni téged ha éppen valami problémája van, és előrevetíti azt is hogy bármikor a kapcsolatban problémátok lesz(márpedig lesz), ő csak meg fog sértődni, elvonul, és lehetetlenné teszi a probléma megbeszélését. Szerintem neked inkább férfi kellene és nem egy gyerek...
2009. szept. 11. 11:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kicsit el van kényeztetve. Úgy szokta meg, hogy minden úgy van, úgy lesz, ahogy ő elképzelte. De amit tenni kell, azt nem biztos, hogy úgy is teszi. (Lást többszörös regisztráció) Szerintem kevés NEM-et és kevés pofont kapott még az élettől. Fel kell nőnie.
2009. szept. 11. 11:42
 7/9 anonim ***** válasza:
egyetértek az előzővel. Mindene megvolt, mindent megkapott, nincs hozzászokva a pofonokhoz.
2009. szept. 11. 12:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Keress inkább egy normális pasit. Vagy hívj fel...
2009. szept. 11. 14:46
 9/9 anonim ***** válasza:
55%

Elég gázos barátod van. Mondjuk én férfi létemre nem rajongok sem a fociért sem az internetes játékokért. Lehet bennem van a hiba :)

21/F

2009. szept. 11. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!