Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az normalis, hogy lelkileg...

Az normalis, hogy lelkileg nagyon erzekeny lettem? Reszletek lent!

Figyelt kérdés
Miota megszuletett a kislanyom (12 hete) borzasztoan kiboritanak a kisgyerekekrol/babakrol szolo szornyu hiradasok a mediaban. Elszorul a szivem, ha szenvedesrol olvasok/hallok es nagyon elszomorodok. Soha nem voltam ilyen tulerzekeny, vajon ez elmulik majd, vagy mostmar mindig ilyen siros-pityegos leszek? Ti tapasztaltatok hasonlot szulesetek utan? Lehet, hogy a hormonok jatszanak velem?
2010. máj. 19. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen, ezek a hormonok!

Egyszer csak.., majd elmúlik!

Szerintem minden kismama átesik ezen, vagy hasonló érzéseken!

Jó egészséget a babádnak!

2010. máj. 19. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Másfél éves a manókám és még mindig u.ilyen vagyok. Szerintem ez már sosem múlik el. Először azt hittem hogy a hormonok miatt van, de most már úgy gondolom hogy más szemmel nézzük a világot mint szülés előtt, mert egy csomó dolgot most értünk ill. élünk meg igazán. Én kifejezetten szkeptikus voltam, most meg... dettó ahogy te is írod, a könnyekig kiborít és fizikailag rosszul vagyok, ha csak arról olvasok hogy pofon csaptak egy gyereket.

Egyébként nálunk direkt nincs tv e miatt, nem fizetünk rá elő és komolyan mondom hogy sokkal nyugodtabb az életünk azóta, mert egy csomó felesleges negatív információ nem ér el minket a külvilágból. A boldog tudatlanság állapota, de a stressz-szint klasszisokkal csökkent. Az igazán fontos dolgokról pedig úgyis értesülünk más forrásokból.

2010. máj. 19. 23:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hehe, én legutóbb a Süsün sírtam el magam :D Korábban soha semmin, aztán mióta megvan a fiam (2,5 éve szültem amúgy), bármin képes vagyok pityeregni. Ennek fényében azt mondom, törődj bele, mostmár könnypotyogtató leszel velem együtt örökre :D
2010. máj. 19. 23:51
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

Ezt a kérdést akartam feltenni néhány napja én is. Jöttünk haza a bevásárlásból, amikor ment előttünk a Szemem fénye alapítvány autója, rögtön kijöttek a könnyeim, mert belegondoltam, vajon utazik-e benne kisgyerek, ilyesmi:((

3 gyerekem van, és nagyon érzékeny vagyok minden ilyesmire.

2010. máj. 20. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!