Az normalis, hogy lelkileg nagyon erzekeny lettem? Reszletek lent!
Szia!
Igen, ezek a hormonok!
Egyszer csak.., majd elmúlik!
Szerintem minden kismama átesik ezen, vagy hasonló érzéseken!
Jó egészséget a babádnak!
Másfél éves a manókám és még mindig u.ilyen vagyok. Szerintem ez már sosem múlik el. Először azt hittem hogy a hormonok miatt van, de most már úgy gondolom hogy más szemmel nézzük a világot mint szülés előtt, mert egy csomó dolgot most értünk ill. élünk meg igazán. Én kifejezetten szkeptikus voltam, most meg... dettó ahogy te is írod, a könnyekig kiborít és fizikailag rosszul vagyok, ha csak arról olvasok hogy pofon csaptak egy gyereket.
Egyébként nálunk direkt nincs tv e miatt, nem fizetünk rá elő és komolyan mondom hogy sokkal nyugodtabb az életünk azóta, mert egy csomó felesleges negatív információ nem ér el minket a külvilágból. A boldog tudatlanság állapota, de a stressz-szint klasszisokkal csökkent. Az igazán fontos dolgokról pedig úgyis értesülünk más forrásokból.
Ezt a kérdést akartam feltenni néhány napja én is. Jöttünk haza a bevásárlásból, amikor ment előttünk a Szemem fénye alapítvány autója, rögtön kijöttek a könnyeim, mert belegondoltam, vajon utazik-e benne kisgyerek, ilyesmi:((
3 gyerekem van, és nagyon érzékeny vagyok minden ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!