Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a hosszútávú boldogság kulcsa?
Figyelt kérdés
Egyet értetek abban hogy sok párkapcsolat, házasság azért megy tönkre rövid időn belül, mert az emberek nagy része úgy vág bele egy kapcsolatba hogy tudja, nem tökéletes a másik számára, hiányzik valami belső ill. külső tulajdonság ahhoz hogy teljes mértékben boldog legyen? Szép dolog az elfogadás és az igények lejjebb adása, de nem megy ez a boldogság rovására?2013. febr. 28. 08:33
11/17 anonim válasza:
mondasz valamit de még a hátterekbe van ez az én mondjuk fiú vagyok de ink maradok egyedül mint egy olyanlányal aki nem tetszik .....
12/17 A kérdező kommentje:
Bocsánat, erről még nem hallottam..miket kitalálnak,elképesztő! Ez csak a tiniknél működhet szerintem.ÉN lassan 30 leszek, más elképzelésem van a boldog kapcsolatról:)
2013. febr. 28. 09:58
13/17 A kérdező kommentje:
11! Hány éves fiu vagy:)?Ha nem tizenéves akkor azt kérdezném tőled hogy olyan lánnyal sem maradnál akit szépnek,jónak tartassz de mégsem tökéletesnek? És mellette néha arra vágynál hogy bárcsak külsőre is tökéletes lenne az akit szeretsz.
2013. febr. 28. 10:06
14/17 anonim válasza:
Már elnézést de, ha jól értettem a boldogságról szólt a kérdés, nem pedig A boldog párkapcsolatról...
Én boldog vagyok.
38f.
15/17 A kérdező kommentje:
Maga a kérdés igen, a boldogságról..de ugy értettem hogy boldog párkapcsolat!a megjegyzésben kifejtettem bővebben.Örülök hogy boldog vagy:))kevés ember mondhatja el magáról!
2013. febr. 28. 10:58
17/17 A kérdező kommentje:
Egyénfüggő kedves Boldog ember:)!nekem nem megy..
2013. febr. 28. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!