Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a hosszútávú boldogság kulcsa?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a hosszútávú boldogság kulcsa?

Figyelt kérdés
Egyet értetek abban hogy sok párkapcsolat, házasság azért megy tönkre rövid időn belül, mert az emberek nagy része úgy vág bele egy kapcsolatba hogy tudja, nem tökéletes a másik számára, hiányzik valami belső ill. külső tulajdonság ahhoz hogy teljes mértékben boldog legyen? Szép dolog az elfogadás és az igények lejjebb adása, de nem megy ez a boldogság rovására?
2013. febr. 28. 08:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Van abban valami, amit írsz.
2013. febr. 28. 08:36
 2/17 anonim ***** válasza:
A mingliség!
2013. febr. 28. 08:39
 3/17 anonim ***** válasza:
Amit írsz az a boldogtalanság forrása szerintem. A boldogság akkor jön, ha mindkét fél kiegyensúlyozott és nem várja el, hogy a másik boldoggá tegye (úgysem tudja), valamint ha nem akad fenn részletkérdéseken- Pl. neki tőkéletes testű partner kell, de a helyzet az, hogy általában a tökéletes testű partner, nem a "tökéletes" partner. Szerintem csak az éretlen személyiségek gondolják azt, hogy külsőleg tökéletesnek kell lennie a párjuknak, ahhoz, hogy boldogok legyenek. És ezzel nem azt mondom, hogy egy olyannal kell összejönni, akitől elkap a hányinger.
2013. febr. 28. 08:45
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlen megy a boldogság rovására nem ehet minden tökéletesen jó vagy harmonikus ehhez sajnos mindenkinek hozzá kell szoknia meg kell tanulni azzal boldog lenni amink van és bár lehet nem tökéletes de sok dologban mégis különleges lehet számunkra
2013. febr. 28. 08:46
 5/17 anonim ***** válasza:
Önbizalom, nyár, szex, pénz, barátok :D
2013. febr. 28. 08:57
 6/17 anonim ***** válasza:
Nos, egy igen komoly sör-dinnye problémánál, a budi kulcsa is az...
2013. febr. 28. 08:59
 7/17 A kérdező kommentje:
Mingliség,
2013. febr. 28. 09:02
 8/17 A kérdező kommentje:
Tetszenek a poénos hozzászólások is:) de komolyan érdekel az emberek véleménye, ez egy igen jó kérdés szerintem:)!Fontos a kapcsolati pszichológia, mert senki nem szeretne bildogtalan lenni.Sokan akkor jönnek rá hogy elhibázták az életüket amikor már elmulik a fiatalságuk észrevétlenül.Csak azért mert megállapodtak valaki mellett akiről mélyen,legbelül érezték h nem elégiti ki a vágyaikat teljes mértékben.Én nem akarok ebbe a hibába esni, hinni kell benne hogy létezik tökéletes boldogság..
2013. febr. 28. 09:11
 9/17 anonim ***** válasza:
76%
A nagypapám azt mondta, a hosszú távú házasság kulcsa, hogy tudni kell mikor van az a pillanat amikor csendbe kell maradni. :)
2013. febr. 28. 09:21
 10/17 anonim ***** válasza:

A mingliség nem poén akart lenni:

[link]

2013. febr. 28. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!