Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kellene ezért?

Figyelt kérdés
Lányok! Ti szakítanánátok a pasitokkal ebben a helyzetben? Kihallgattam véletlenül egy telefon beszélgetést a pasim és a haverja közótt,a srác még nem ismer és kérdezett rólam feltehetően, mert azt válaszolta a barátom hogy nem vagyok egy bombanő,de szeret é ez nagy szó..hát köszi, gondoltam magamban ,valahogy nem tudtam a mondat végére összpontosítani:( Ha két ember szereti egymást nem az lenne a természetes ha tökéletesnek látná a párját??még ha nem is az?
2013. febr. 27. 22:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Talán túl sokat akarok ,tökéletlen' létemre:( csak azt nem értem miért olyan nagy elvárás hogy egy valaki, aki a világot jelenti és akivel egy életet tervez leélni az ember minden szempontból tökéletesnek lásson..Ez soha nem jött még össze eddig,bár tudom hogy keveseknek adatik meg.Jó dolgom van? Mindenkinek csak akkor van jó dolga ha boldog, én nem vagyok az mert ugy érzem bármit teszek, nem is álmodhatok arról hogy valakinek én legyek a nagybetűs igazi..A kompromissszumkötés nem egyenlő a felhőtlen boldogsággal, és é ugy érzem nem is igazán boldog velem, inkább csak megállapidott, lenyyugodott kicsit.Ha nincs ezer százalékos vonzalom nem hiszem hogy működhet hosszu távon.Nem vagyunk már tinik, komoly döntés hogy hogyan legyen tovább.
2013. febr. 28. 08:15
 12/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo!

Van szemed megsem latsz. Majd idovel kulsoleg is tokeletesnek lat, mert ha a belsodet szereti, a kulsobe is bele fog szeretni.

A szerelem rengeteg megprobaltatassal is jar.

Itt az ido, hogy boldog legyel, de meg tul fiatal lehetsz, es ha most elszalasztod a lehetoseget, akkor sose adodik meg meg egyszer.

Haho, ebreszto, a legtobb not nem szereti a ferje, hanem szeretot tart es csak kihasznalja. Ha beteg nem szamithat ra stb.

Neked meg megadatott amit minden no szeretne, hogy szeressek, te meg szakitani akarsz.

Ezert irtam, hogy jo dolgodban nem tudod, mit csinalj,

de valoszinuleg meg tul fiatal vagy, es ezert nem ertetted.

De ha most elrontod, a boldogsagot egy pillanat alatt el lehet rontani. Ha most elszurod, akkor banhatod.

En szoltam elore.

Fiatalon is tonkre lehet tenni az eletet.

2013. febr. 28. 15:17
 13/17 anonim ***** válasza:

Es most ket ember eleterol beszeltem, kedves kerdezo.

Nemcsak a tiedet szurod el, hanem a sracet is, es ha eldobod, majd les mint Marci a pusztaban, aztan minden csajon bosszut all, mert egy kalap ala veszi veled.

Es o sem lesz boldog.

2013. febr. 28. 15:18
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönőm a tanácsod,nagyon jól jött most nekem..elsírtam magam niközben olvastam..nem vagyok fiatal,30 éves vagyok pont ez a gond:( szégyellem magam amiért folyamatosan cseszegetem emiatt, sokszor haraggal, szinte gyűlölettel amikor rámtör a dilióra:( elijesztem,bele fogom hajszolni hogy elhaggyon..mától változtatok ezen mert rájöttem hogy csak én vagyok a felelős a lelki bajaimért, nem hibáztathatok mást.Remélem még nem késő mert megszakad a szivem ha tovább bántom őt,inkább én lépek nehogy tönkretegyem.Az előző párommal is ugyanez volt a helyzet,tönkretettem az életét mert csúnya vége lett,egyedül őt hibáztattam mindenért amikor pedig nem birtam tovább inkább máshoz menekültem.Azóta is boldogtalan,jóképű,fiatal férfi létére elkeseredett mert az utánam következő kapcsolata is csődött mondott.Azt hangoztatja a mai napig hogy azért nem lehet boldog mert engem nem tudott boldoggá tenni,a sors így bünteti.Annyira bele magyaráztam hogy rossz ember..pedig egy kincs volt..ő is:( Nem tudom miért teszek tönkre mindent ami szép lehetne.Talán jobb lenne mindenkinek ha nem is léteznék.
2013. febr. 28. 19:28
 15/17 A kérdező kommentje:
És ne támadjon senki legyen szives,tudom hogy az én hibám minden:( ÖRülök hogy regisztráltam ide, és nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!Nagyon magányos vagyok mert külföldön élünk, egy barát de még csak egy szimpla magyar ember sincs itt akivel beszélgethetnék.Nehéz nagyon sokszor és jól esik pár jó szó,biztatás.
2013. febr. 28. 19:35
 16/17 A kérdező kommentje:
Ja! és szerintetek rontanék a helyzeten ha megmutatnám neki ezt a kiirásomat? Öszinte akarok lenni, hogy megértsen!
2013. febr. 28. 20:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Én nem mutatnám meg neki az írásomat, hanem leülnék vele őszintén megbeszélni.

Én például egy bányarém vagyok, és én inkább azon veszek össze egy férfival, ha azt hazudja a szemembe, hogy szép vagyok, mert tudom, hogy csak meg akar dönteni. Ez nem igaz.

Én tisztában vagyok a saját testi adottságaimmal, és ha a te barátod lenne a párom, egyáltalán nem zavarna, ha azt mondaná, hogy nem vagyok bombanő, mert ez így van.

De megnyugtatásképpen elárulom neked, amit a sógorom mond: A férfiak a szép nőkkel cicáznak, de feleségül az átlagos nőket veszik el.

Egyébként meg túl sokat problémázol jelentéktelen dolgokon, és megkeseríted mindkettőtök életét.

Az élet nem tündérmese. A házasságok kb 98%-a szar.

Te nem is tudod, hogy milyen szerencsés vagy. Én úgy gondolom, hogy még egy lehetőséget kaptál a boldogsára.

Ha ezt is elszúrod, akkor a követekező lehet olyan lesz, hogy megtanulod megbecsülni a jót.

Mint a régi ismerősöm. 3 jó férj nem volt neki jó, és a 4-ik cigizett, ivott, verte állandóan.

Majd akkor panaszkodj, hogy de rossz, ha veled is cudarul bánnak.

Ha a férfi szereti a nőt, akkor nem lesz gond.

Ezt a lehetőséget ne szúrd el.

2013. márc. 3. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!