Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kellene ezért?
Kedves Kerdezo!
Van szemed megsem latsz. Majd idovel kulsoleg is tokeletesnek lat, mert ha a belsodet szereti, a kulsobe is bele fog szeretni.
A szerelem rengeteg megprobaltatassal is jar.
Itt az ido, hogy boldog legyel, de meg tul fiatal lehetsz, es ha most elszalasztod a lehetoseget, akkor sose adodik meg meg egyszer.
Haho, ebreszto, a legtobb not nem szereti a ferje, hanem szeretot tart es csak kihasznalja. Ha beteg nem szamithat ra stb.
Neked meg megadatott amit minden no szeretne, hogy szeressek, te meg szakitani akarsz.
Ezert irtam, hogy jo dolgodban nem tudod, mit csinalj,
de valoszinuleg meg tul fiatal vagy, es ezert nem ertetted.
De ha most elrontod, a boldogsagot egy pillanat alatt el lehet rontani. Ha most elszurod, akkor banhatod.
En szoltam elore.
Fiatalon is tonkre lehet tenni az eletet.
Es most ket ember eleterol beszeltem, kedves kerdezo.
Nemcsak a tiedet szurod el, hanem a sracet is, es ha eldobod, majd les mint Marci a pusztaban, aztan minden csajon bosszut all, mert egy kalap ala veszi veled.
Es o sem lesz boldog.
Én nem mutatnám meg neki az írásomat, hanem leülnék vele őszintén megbeszélni.
Én például egy bányarém vagyok, és én inkább azon veszek össze egy férfival, ha azt hazudja a szemembe, hogy szép vagyok, mert tudom, hogy csak meg akar dönteni. Ez nem igaz.
Én tisztában vagyok a saját testi adottságaimmal, és ha a te barátod lenne a párom, egyáltalán nem zavarna, ha azt mondaná, hogy nem vagyok bombanő, mert ez így van.
De megnyugtatásképpen elárulom neked, amit a sógorom mond: A férfiak a szép nőkkel cicáznak, de feleségül az átlagos nőket veszik el.
Egyébként meg túl sokat problémázol jelentéktelen dolgokon, és megkeseríted mindkettőtök életét.
Az élet nem tündérmese. A házasságok kb 98%-a szar.
Te nem is tudod, hogy milyen szerencsés vagy. Én úgy gondolom, hogy még egy lehetőséget kaptál a boldogsára.
Ha ezt is elszúrod, akkor a követekező lehet olyan lesz, hogy megtanulod megbecsülni a jót.
Mint a régi ismerősöm. 3 jó férj nem volt neki jó, és a 4-ik cigizett, ivott, verte állandóan.
Majd akkor panaszkodj, hogy de rossz, ha veled is cudarul bánnak.
Ha a férfi szereti a nőt, akkor nem lesz gond.
Ezt a lehetőséget ne szúrd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!