Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkit ellenem fordított. Mit tegyek?
nagyon tetszett egy fiú elkezdtünk beszélgetni rengetetget sms-ztünk msn-eztünk néhányszor találkoztunk és egyre inkább úgy éreztemh h megtaláltam ÖT. 1 hónap múlva elhívott egy buliba ott csókolóztunk, pettingeltünk. az volt életem legboldogabb napja, akkor jöttem rá h szeretem. aztán beszéltünk még néhány napig de aztán eltünt. irtam se irt vissza, se semmi. idővel rákérdeztem de azzal a szöveggel h jobb egyedül nem akar senkit lekoptatott, de a legközelebbi bulin megint találkoztunk és én az alkohol befolyása miatt bátrabb voltam és odaálltam elé és megmondtam neki h beleszerettem, azt mondta sajnálja de lépjek túl rajta mert egyedül akar lenni. ehez képest még aznap egy másik csajjal aludt. (kihasznált, megalázott, összetörte a szivem ) én akkor nagyon csúnyán leosztottam mindenki elött, emiatt nagyon mérges lett, rám és most mindenkit ellenem forditott, hazudott h még kevésbé tűnjek szimpatikusnak, azóta nem hivnak már sehova, az összes lány a társaságból úgy néz rám mint egy darab sz*rra az egész iskola kiutált, 1 barátomon kívül nincs senkim. mi tévő legyek?:(:(:(
és ez nem egy ovodás történet...18L
Orulj, hogy maradt legalabb egy baratod. Tudnod kell, hogy O er valamit mindenki kozul, nem azok, akik az elso rossz pletykara hatat forditottak neked! Vele foglalkozz, es ne a tobbiekkel, becsuld meg, mert O megerdemli!
Mondjuk ne haragudj, de ez a "1 hónap múlva elhívott egy buliba ott csókolóztunk, pettingeltünk. az volt életem legboldogabb napja, akkor jöttem rá h szeretem" eleg kemeny. :D
ez húzós...tudd meg mit mondott rólad mindenkinek...ha lehetséges akkor azzal az egy baráttal csináltasd...szerezzen be neked annyi infot amennyit tud.
És lehetőleg terjessze ő a te igédet:D
Amit ugye csinálhat ugy is hogy odamegy valakihez és megkérdi hogy mit hallott felőled mert kezd ciki lenni a helyzet...és mondhatja hogy pedig én úgy tudtam hogy csak belszeretett abba a fiúba, aki ezt meg ezt tette vele...én megértem hogy dühös lett és fűt fát a fejéhez vágott...de a csávó össze vissza hazudik...
A híredet csak idővel nyerheted vissza. A srácot nézd levegőnek és ne haragosodként kezeld...
Ha több infot adnál akkor lehet hogy többet mondanék:D
Jakomo 25F
Voltam ugyanilyen helyzetben, akkor nyolcadikos voltam. Ugyanígy 1 ember állt mellettem csak. Valahogy túl kell esni jata, az idő majd neked dolgozik. Csak most ilyen reménytelen a helyzet. Valahogy próbálj kiszakadni a közedből. Nekem akkor a nyolcadikos ballagás segített és hálistennek azóta se nagyon láttam őket.
Az ta barátot meg becsüld majd meg mindig... Ő megérdemli ezt!:)
Én veled vagyok lélekben;):)
Az igazbarát soha elnem hagy.. és ez igaz! :)
Szemét az a fiú,hogy ezt tette Veled. Az ilyen egy nőt se érdemel... amugy egyetértek az előzőkkel,és ugyanezeket tanácsolom.
mekkora szemét...:S egyébként szerintem az a legjobb, ha keresel egy másik társaságot azzal az egy barátoddal. velem nem történt ilyesmi, nem tettem semmi olyat hogy kb nemkívánatos személy legyek, csak volt pár ember, aki szeretett pletykálkodni olyat ami nem igaz. és senki nem foglalkozott velem abból a társaságból. szerencsére egy régi jó barátommal újra kapcsolatba kerültünk, és rajta keresztül kialakult egy iszonyatosan jófej banda. és ezen belül mindenki megtalálta a szerelmét, még én is :) úgyhogy ne csüggedj, nekem is volt időszakom, amikor nem tudtam hol a helyem, de meg fogod találni :) a pletykákkal ne foglalkozz, ha hallasz vkitől vmit, akkor kérdezd meg kitől mit hallott, és jól oszd le h mekkora szemét volt az aki rossz dolgokat terjeszt. nyugi nálam ez is bejött :P;) na kalappal :)
18/l
Szép, megható történet.
Csak az a gond, hogy a srácnak van igaza.
Ha elém álltál volna egy bulin részegen osztogatni a lapokat, akkor levertem volna neked egy olyat hogy ottmaradsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!