Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Időt kért (1 hetet). Ez igent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Időt kért (1 hetet). Ez igent is jelenthet meg nemet is? (Talán inkább fiúknak szól. )

Figyelt kérdés

Szombaton eljött a szülinapomra a fiú, aki tetszik.

Félénk, határozatlan embernek látom. Megcsókolt. 2 napig nem beszéltünk, arra vártam, hogy ő keressen, nem akartam én nyomulni... Eddig is én kezdeményeztem, persze finoman -leszámítva a csókot-. Kedden kérdeztem, hogy "aktuális-e ami szombaton volt". Azt válaszolta, nem tudja, és adjak neki egy hetet. Szerintetek? (17/L, ő 18 éves)

2013. febr. 27. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Nos erre a kérdésre is lehet több variáció.

Pl.:

1. Gondolkodik, hogy akar e kapcsolatot.

2. Van másik jelöltje és úgymond tartaléknak vagy...

Stb..

Sajnálom ha bunkónak vagy nyersnek tűntem de bármi elképzelhető.

2013. febr. 27. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:

1! Igaza van, sok mindent jelenthet.

Várd ki, amíg ő jelentkezik és akkor megtudod, mivel nem ismerjük a srácot. N

2013. febr. 27. 16:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem tűntél bunkónak. A másik jelöltet kétlem, de tényleg bármi meglehet.

Ha nemet mond, akkor kezdeményezhetem, hogy a beszélgetős-baráti kapcsolat maradjon fent?

2013. febr. 27. 16:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezt jobb ha hagyod. Ha ennyire nem egyértelmű neki, abból hosszú távon jó nem fog kisülni.

Gondolj bele fordítottjába. Te milyen esetben mondanád azt valakinek, hogy adjon egy hetet?

2013. febr. 27. 16:08
 5/6 A kérdező kommentje:

3. Én is lehetek olyan határozatlan hogy kérjek egy hetet...

De arra jutottam, hogy ha elutasít, akkor megkérdezem, hogy mindennemű kapcsolatot meg akar-e szakítani. Ha továbbra sem tudja, akkor ilyen vonalon tényleg hagyom. Ha igent mond, akkor (lehet, hogy meghátrálok???) minden ok.

2013. febr. 27. 16:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Én ugyan lány vagyok, de kizártnak tartom azt amit a többiek írtak, hogy tartaléknak kellesz és azért kért 1 hetet.

Nos, mivel írod félénk, határozatlan, biztos vagyok abban, hogy nem egy Casanova tipus (értem ez alatt, hogy több vasat tartana a tűzben).

Az, hogy 1 hetet kért, fakadhat abból is, hogy zavarba jött, váratlanul érte a kérdésed, főleg ha alapvetően félénk. Ne gondolj feltétlen rosszra, nem tudhatjuk mi áll a háttérben, lehet rendezetlen ügyei vannak, és így nem akar belevágni egy kapcsolatba. Szóval bármi lehet.

2013. febr. 27. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!