Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ketsegbeesettnek tunhetek a szemeben?
Tavaly megismertem egy kulfoldi sracot, online, de talalkoztunk szemelyesen is. Csak aztan nem lett belole semmi.
Most viszont elhataroztam, hogy az o orszagaba koltozom, mert ott ingyenes a felsooktatas (nem elek Mo-n, de nem is mennek vissza)es tenyleg szerettem ott lenni.
Ugy tunt orul neki, de nem tudom. Nem szeretnem, hogy azt gondolja, hogy miatta megyek, nem is nagyon keresem vele a kapcsolatot. O kerdezett ra online.
Ti mit gondolnatok rolam a srac helyeben?
a vastagon kiemelt kérdésed abszolút nincs összhangban a magyarázatoddal ... mitől lennél kétségbeesett?
számít rá, hogy házhoz jön a bula és pont
muszáj vele találkoznod ott? valami néhány négyzetkilométeres banánköztársaság? ... egyszerűen nem értem a problémád, mert:
- ha kell neked, csak magadnak sem mered bevallani akkor egyszerű: megmondod, hogy miatta kedvelted meg azt az országot, aztán a sorsra bízod a többit
- ha nem kell neked akkor meg nincs probléma, mi köze hozzá?
Ok, koszi. Az a bajom, hogy meg ha nem is erdekel valaki, az erdekel, hogy mit gondolnak rolam. De ez egy masik problema.
Koszi a valaszokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!