Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lefeküdjek vele? (többi lent! )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdjek vele? (többi lent! )

Figyelt kérdés

baràtommal 6honapja együtt vagyunk nagyon szeretem! és ő is engem!

az a baj hogy én hitegettem hogy ekkor és akkor lefexünk de ezt megbocsájtotta és azt mondta képes lenne 1évet vàrni ràm ha szeretném.

és most mégis ugy érzem vele akarok ugy lenni!

szerintetek vàrjunk még vele?

mindketten 16évesek vagyunk!

2013. febr. 27. 13:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha ugy érzed kész vagy rá és vágysz is már rá, akkor tegyétek meg. Azért már nem 14 évesek vagytok.
2013. febr. 27. 13:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vagy rá kész szerintem, amikor nem másoktól kérdezed, hogy megtörténjen-e. Ha kész vagy rá, akkor kérdés sincs!
2013. febr. 27. 13:52
 3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a vàlaszokat:)
2013. febr. 27. 13:55
 4/11 anonim ***** válasza:

32 évesen nem érzem magam sem prűdnek, sem öregnek, de ilyenkor mindig ledöbbenek, hogy ez a mostani generáció jóhogy nem már az óvodából szexel! Ráadásul úgy, hogy vadidegenektől teszi ezt függővé. "Én hitegettem, hogy ekkor és akkor lefexünk" - ez milyen mentalitás már?...

Ne szexelj, éretlen vagy még hozzá!

2013. febr. 27. 13:59
 5/11 A kérdező kommentje:

megértem hogy ilyenkor maga felidegeskedik hogy ha ilyet làt!

engem a rossz megjegyzések hidegen hagynak!

lehet hogy éretlen vagyok de nem vagyok olyan làny mint a többi 13évesen b*sznak csak azért hogy dicskedjenek vele én az ilyeneket lenézem!

igeen 16 vagyok fiatal nem kések le semmiről tudom de szeretem annyira a barátom hogy megbizzak benne!

maga engem nem ismer azt hiszi olyan vagyok mint a mai fiatalok hogy csak a "szex" érdekel hàt nagyott tévedett!

nem fogok itt magyaràzkodni mindenkinek meg van a maga véleménye!

2013. febr. 27. 14:05
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is 16 évesen kezdtem szexuális életet élni, ettől még nem lettem se k.rva se egyéb. És utólag visszagondolva örülök, hogy akkor, abban a kapcsolatomban olyan sok mindent megtanultam a szerelemről, szexről, gyengédségről, erotikáról. Cseppet sem voltam hozzá gyerek.

Kérdező, akkor tedd meg, ha te is ugyan úgy vágysz rá, mint a párod. Becsülendő, hogy "akár 1 évet is várna rád" ez azt jelenti tényleg szeret téged!

Viszont mielőtt belecsaptok a dolgokba, szerintem érdemes kicsit ismerkednetek egymás és magatok testével egyaránt. Gondolok itt pettingre, és hasonlók. :)

2013. febr. 27. 14:23
 7/11 anonim ***** válasza:

4-es voltam.

Nem kell magázni kérdező, mint mondtam nem érzem magam öregnek!Sem külsőre, sem mentalitásra nem vagyok az! Amellett, hogy sok mindent megértek, de én pl nem örülnék, ha a 16 éves lányom (ha lesz) szexszel foglalkozna, ráadásul vadidegen embereket megkérdezve. Egyébként, ha biztos vagy a dolgodban, miért kérdezed, akkor csináld. Remélhetőleg felelősségteljesen, hogy nehogy a következő feltett kérdés az legyen, hogy "ugye nem vagyok terhes"...

2013. febr. 27. 14:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Nézd, én leszarom, hogy hány évesen élsz szexuális életet. Ami számít nekem, hogy ha annyira világtalan vagy, hogy azt sem tudod közvéleménykutatás nélkül eldönteni, hogy lefeküdj e a pasiddal, vagy sem, akkor a válaszom egyértelmű: kérlek ne!

Felőlem pattoghatsz, hogy te nem vagy egy 13 évesen szexelő r1banc, de ez kb olyan dolog, mintha egy gyilkos azzal mentegetőzne, hogy a szomszéd cellában ülő többször szúrt. Nem, ismétlem: NEM a korodon múlik, hogy a szex jó ötlet, vagy sem. A te hozzáállásoddal akkor sem javasolnám a dolgot, ha már 25 éves lennél...

2013. febr. 27. 14:39
 9/11 A kérdező kommentje:

14:23

köszönöm a válaszod :) làtszik hogy te érted a kérdésemeet ^^

14:30

ha tetszik ha nem én magàzom mert idősebb nàllam;)

és amit mondtam hidegen hagy a rossz megjegyzései! ;)

és ha lenne 16éves lánya szerintem ugyanugy foglakozna a szexel elvégre melyik tinit ne érdekelné? ;)

felőlem azt mond amit akar leszaroom!;)

14:39

ha leszarod minek irsz?

felőlem azt irsz rolam amit akarsz! -.-"

2013. febr. 27. 15:37
 10/11 anonim ***** válasza:
már biztos lefeküdtetek én korodbeli vagyok és igazuk van a többieknek mert ez nem kérdés és ha a valaki nem ismer akkor az sem ismer aki azt mondja hogy sexelj tudod ha csak azt a választ fogadod el amit hallani akarsz akkor miért kérdezed meg??????? na mindegy szerintem nem majd 1-2 év múlva
2013. márc. 7. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!