Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnék valamit csinálni, hogy ne legyen több ilyen? Fontos!
Figyelt kérdés
Pont 3 hónap múlva leszek együtt 2 éve a barátommal, de már elég sok szakítás van a hátunk mögött, és volt hogy 2 hétig együtt voltunk, utána külön, volt hogy azért szakított mert élni akart, volt hogy a rossz emlékek nem hagyták nyugodni. Az elején még próbáltam békülni, aztán egy idő után mindig ő akart békülni, volt hogy éjjel felhívott, ki írogatta hogy mennyire hiányzok neki. Nem szeretnék többször szakítani, tudnék valamit csinálni hogy ne gondoljon a rosszra? Elég hamar rossz kedve lesz mindentől.
18L
2013. febr. 27. 12:56
1/6 anonim válasza:
Ha sok szakítás volt annak okai voltak....amelyik pár egyszer is szétmegy ÁLTALÁBAN soha többé nem fognak olyan jól kijönni mint azelőtt....
Gondold meg...
2/6 anonim válasza:
élni akar... miért, melletted halott volt?
3/6 anonim válasza:
Én egy ilyen kapcsolatnak nem látom értelmét. Ez kapcsolatfüggés, nem szerelem.
4/6 A kérdező kommentje:
Látom és érezm hogy szeret, de nem szeretnék több ilyet
2013. febr. 27. 13:02
5/6 A kérdező kommentje:
Elég sok sz*rkavarás volt, volt olyan hogy egy csávó össze akart velem jönni, és nem bírta elviselni hogy nekem barátom van, ezért a barátomnak kitalálta hogy mi párszor találkoztunk és több is történt, ami persze nem volt igaz,és a barátom is tudta hogy kamu. De érzem most hogy szeret, féltékeny nagyon, ha rám néz egy csávó már ugrik hogy mit néz.
2013. febr. 27. 13:14
6/6 anonim válasza:
Költözzetek össze. Egy hónap alatt minden kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!