Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy nem szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem szeretek mások "elött" smárolni?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és mások elött nem nagyon szeretek smárolni. Egyszerűen úgy gondolom, hogy nem rájuk tartozik, minek nézzék...stb. Pedig szeretem a bnőm, meg nem vagyok zavarban meg ilyesmi csak nem szeretek sokak elött... Pl. buszon, sokan vannak, és ül a bnőm az ölembe akkor sincs kedvem. Vagy valahol a téren, parkban sokan vannak, vagy minket néznek akkor sincs. Mert úgy gondolom, ez kettőnkre tartozik, nem másokra. Persze szoktuk egymást ölelgetni, puszilgatni, de smárolni nem szeretek sok ember elött.

Normális ez. Mitől lehet?

2009. szept. 10. 19:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
nem gáz, nyugi... max ha a kiscsajszi nem bír magával, akkor úgy nyugodtan lehet ha a tenyeredbe fogod az arcát, közben eltudtok "bújni" és akkor nem látják a szátokat... amugy én sem szeretek mások előtt, hülyén érzem magam ha valakik mellettem élvezkednek, de egy kis smacc az nem káros, Sőt... =DD
2009. szept. 10. 22:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez természetes! Alapba ez van belénk táplálva szociálisan.... így a helyes, vannak dolgok, amik nem tartoznak másokra!
2009. szept. 19. 21:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is utálom látni, ha smárolnak az utcán, nem tartozik senkire. Más meg forduljon el, vagy mit csináljon, hogy ne lássa. Egy bensőséges, intím dolognak kellene lennie.
2009. szept. 20. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!