Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy nem szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem szeretek mások "elött" smárolni?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és mások elött nem nagyon szeretek smárolni. Egyszerűen úgy gondolom, hogy nem rájuk tartozik, minek nézzék...stb. Pedig szeretem a bnőm, meg nem vagyok zavarban meg ilyesmi csak nem szeretek sokak elött... Pl. buszon, sokan vannak, és ül a bnőm az ölembe akkor sincs kedvem. Vagy valahol a téren, parkban sokan vannak, vagy minket néznek akkor sincs. Mert úgy gondolom, ez kettőnkre tartozik, nem másokra. Persze szoktuk egymást ölelgetni, puszilgatni, de smárolni nem szeretek sok ember elött.

Normális ez. Mitől lehet?

2009. szept. 10. 19:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

nálam is ugyanez van csak én lány vagyok, de én azért nem mert zavarban vagyok:)

hát csak azt tudom tanácsolni csukd be a szemed és ne gondolj azokra akik körülötted vannak=)

2009. szept. 10. 19:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

"Mert úgy gondolom, ez kettőnkre tartozik, nem másokra."

Már meg is válaszoltad a kérdésedet. ;]

Szerintem teljesen normális, és csak annyi oka lehet, amennyit ki is mondtál. Neked a meghittség a fontos, kicsit erősebben ugyan, mint ahogy a környezeted pattog; és nem a magamutogatás. És jól van ez így. Ne aggódj.

2009. szept. 10. 19:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
nem is tartozik senkire, engem pl. nagyon zavar az ilyen buszon smárolás(csinálni és nézni is). A park az kicsit más, de ott is csak módjával.
2009. szept. 10. 19:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van. Buszon pl, vagy nyilvános helyeken különben is illetlenség.
2009. szept. 10. 19:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vok lányba:D tényleg nem másokra tartozik...
2009. szept. 10. 19:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális.Nem illik nyivános helyen smárolni,még akkor sem,ha ma ezt sokan nem veszik figyelembe.A barátnődet is lejáratnád,ha a buszon smárolnál vele.A szerelmi életetek csak kettőtökre tartozik,és nem egy egész városra.
2009. szept. 10. 19:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ég áldjon meg, hogy ilyen vagy. Én rühellem, mikor az orromtól 2 centire kormolja ki egymást 2 ember. Szerintem tökre nem tartozik másokra, ennyi erővel szexelhetnének is az orrom előtt, nem lenne irritálóbb.
2009. szept. 10. 19:49
 8/13 anonim válasza:
100%
Pfúúúúj, én is undorodom attól, ha valaki nyilvános helyen nyálcserézik. Ez csak arra a két emberre tartozik. Szerintem ne aggódj, az a normális, ha nem szereted mások előtt csinálni és az a beteg, aki ezt az utcára viszi... sok tinit látok mostanában így gusztustalankodni. Felháborító!
2009. szept. 10. 20:36
 9/13 anonim ***** válasza:
84%
Miért zavar ennyi embert ,ha két ember vált egy csókot egymással egy nyilvános helyen pl. séta közben az utcán, vagy egy padon ? Persze csók és csók között van különbség és lehet úgy csinálni,hogy illetlenség ,de a csók az egy szép dolog.
2009. szept. 10. 22:15
 10/13 A kérdező kommentje:
Utolsónak! Igaz, nem azzal van a baj, hogy csók, puszi, ölelés...stb. de most itt arra gondolok/gondolnak, hogy amikor két ember egymás szájában "turkál" és kicsitse feltünően!...
2009. szept. 10. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!