Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan csináljam, h ne legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam, h ne legyen gyanús?

Figyelt kérdés

Szitu:

elkezdődött az év, és én azt mondtam a suliban, h nincs már nincs bnőm! (ez így igaz, nyár végén szétmentünk!) De most azt vettem észre, h a többiek szerint ciki, hogy nincs bnőm! Ezért az jutott eszembe, h "kitalálok" egy bnőt magamnak!

Már meg is van, hogy ki lesz az, megbeszéltem a csajjal is, bele is ment, eljátsza szívesen a bnőmet!

Csak az a gond, hogy hogyan hozzam a többiek tudomására, h újra \'van\' bnőm?

Az öteletem az lenne, h felrakom a lány képeit a telómra, és ha elkérik, hogy zenéthallgassanak róla, akkor majd úgyis rákérdeznek, hogy ki ez a csaj!

Csak lehet, hogy gyanús lenne, h hopp, tnap még nemvolt, ma meg már van bnőm!

Szerintetek, h oldhatnám meg, hogy ne legyen gyanús?

2009. szept. 10. 19:10
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%
Mondjuk úgy, hogy nem hazudsz.
2009. szept. 10. 19:15
 2/25 anonim ***** válasza:
90%
A 12 éves szint komolyan mondom... Hogy oldanád mégis meg utazz az időben, hát ilyet még nem tudom kitalálni is nehéz hallod.
2009. szept. 10. 19:15
 3/25 anonim ***** válasza:
87%
Jajj, ez szánalmas. Ne csinálj ilyeneket.
2009. szept. 10. 19:16
 4/25 anonim ***** válasza:
90%
ez tényleg elég gáz ember!
2009. szept. 10. 19:18
 5/25 A kérdező kommentje:

:/

Oda kellett volna írni, hogy csak építő jellegű válaszokat!

2009. szept. 10. 19:18
 6/25 anonim ***** válasza:
84%
Attól még ugyan úgy lehurrognak...
2009. szept. 10. 19:21
 7/25 anonim ***** válasza:
62%
hát várjál egy pár napot közbe mesélgesd a barátaidnak, h randizgatsz valakivel...kb 1 hét múlva meg pakold fel a csaj képeit myvipre vagy mit tom én...nem kell rögtön "belecsapni a közepébe"..szép lassan adagold, h lesz "új csajod"
2009. szept. 10. 19:23
 8/25 A kérdező kommentje:

Végre 1 értelmes válasz!

Köszi!

2009. szept. 10. 19:24
 9/25 anonim ***** válasza:
90%

Hallod.

Mér lenne már gáz??? Komolyan hány évesek azok az osztálytársaid? Komolyan... Holnap az lesz a ciki, ha nem vagy izmos állat, akitől mindenki fél?? Képzeld, nekem sincs bnőm! Júúúj! Úristen! Mit tegyek most???! Istenem! Kívánom neked, hogy ez legyen a legnagyobb gondod! És külömben is! Barátnő nem azért van, hogy legyen a haverok elött kivel elmenni, vagy bemutatni...stb. Hanem legyen egy lány aki téged szeret, és te is szereted őt!!! De ezt neked gondolom hiába mondom, úgyse értenéd meg! És szard le az osztálytársaidat! Ha emiatt cikiznének, akkor nem kell velük foglalkozni!!!

2009. szept. 10. 19:25
 10/25 anonim ***** válasza:
88%

Hűűű, óvoda. De komolyan, nem csak úgy mondom. Oviban játszottuk ezt meg alsó tagozatban... -.-

Ásd el magad. Ez tényleg a legalja már. Ennél mélyebbre nemigen sülyedhetsz már.

Erre nincs építő jellegű válasz, erre egy jó tanács van csak: ne hazudj! Világ életedben más véleményére fogsz alapozni? Milyen seggnyaló ember lesz így belőled?

2009. szept. 10. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!