Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogy csináljam, hogy jó legyen?
NYilván sokan voltak olyan helyzetbe amit le fogok írni, de ilyenkor mi a helyes?
Ugye sokan mondják, hogy ne görcsöljük rá a szerelemre, megtalál minket, stb.
De ha szerelmes vagy, akkor hog oldod meg hogy nem görcsölsz rá?:D
Írok egy példát:
Iskola. VAn egy fiú aki látásból nekem nagyon szimpatikus.
NAgyon nagyon....nem ismerem. ÉS már most rágörcsölök nagyon, óránnem figyelek, folyton rá gondolok.
HA rágörcsölök egy fiúra, akkor nem néz annyit, meg ilyenek, ezt már észrevettem. HA meg "letojom" akkor meg töbet figyel. Most ilyenkor mit csináltok, vagy hogy oldjátok meg magatokban?:D
Lehet hogy buta kérdés, de engem ez most nagyon foglalkoztat.
Azért tűnik úgy, hogy kevesebbet néz mikor rágörcsölsz, mert külön figyeled mikor néz. Ez olyan mintha 10 perc lenne a csöngetésig de neked többnek tűnik.
Órán pedig aludni kell és nem a fiúkra gondolni :P :D
Első két válaszoló nem ilyen válaszokra gondoltam.
3. válaszoló. Most hogy mondod lehet van benne valami. CSak míg nem görcsölök rá,a kkor feltűnik hogy sokat néz, mióta meg mondjuk tetszik kevesebbet, ezt pár fiúnál barátnőim is megfigyelték az a durva :D
ALudni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!