Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire fontos nektek hogy a párotok jól érezze magát szex közben?
a második részére a kérdésednek még nem válaszoltam
ha egyszer-egyszer nincs abból nem csinálok nagy ügyet, lehet fáradt, vagy történhetett vele nap közben olyan ami annyira foglalkoztatja, hogy nem tud teljesen ellazulni (mondjuk, ha ezt tudja /sejti, akkor talán az a jobb, ha nem kezdünk bele, csak azért ne szexeljen, hogy nekem jó legyen)
ha nagyon ritkán van, de mindent megpróbál/próbálunk annak érdekében, hogy legyen, akkor nagyon szívesen kísérletezem. testhelyzettel, helyszínnel, vibrivel.
ha viszont nincs, de eljátssza, hogy van, azt nem szeretem. egyrészt az, hogy engem becsap az annyira nem lényeges. élveztem a szexet, és annyi, de őneki sokkal rosszabb. nem élvez el, és csak hitegeti magát, hogy egyszer majd jó lesz,de nem tesz igazán semmit érte... még rosszabb, ha később elmondja, hogy igazán sose élvezte a dolgot. attól kezdve, ha esetleg lesz is neki, már nem fogom elhinni, mert ha sokáig csak ámított, akkor miért pont akkor mondana igazat?... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!